GüneyDursun
Yeni Üye
Öncelikler Herkese Merhaba,
60*50*40 arkadan sumplı akvaryumun kurulumuna 2 Gün önce başlamış bulunmaktayım, Kurulumda
15 kg yerli canlı kaya,
10 kg red sea ocean white canlı kum,
Bubble Magus newqq ps,
NewaJet 1200 kafa motoru,
Eheim 2000+ dalga motoru
Tetra 100w ısıtıcı
AquaForest Probiotic reef salt.
Kullandım.
Başıma beklemediğim birşey geldi akvaryumla sump arasında su sızdırması mevcuttu Bunun çok büyük bir sorun teşkil edip etmediğiniz size sormak istiyorum.
Ayriyetten akvaryumda oluşan bulanıklığında bence şuan geçmesi gerekiyordu bu sızdırmadan kaynaklı geçmiyor olabilirmi?
Akvaryumun su seviyesini şimdikinden daha yukarı çıkardığım zaman Sumptaki şaşırtmalar ortadan kalkıyor sumpın tamamı aynı seviyeye geliyor. Buda acaba sızdırmayla ilgisi olabilirmi.
Resimleri ekliyorum.
60*50*40 arkadan sumplı akvaryumun kurulumuna 2 Gün önce başlamış bulunmaktayım, Kurulumda
15 kg yerli canlı kaya,
10 kg red sea ocean white canlı kum,
Bubble Magus newqq ps,
NewaJet 1200 kafa motoru,
Eheim 2000+ dalga motoru
Tetra 100w ısıtıcı
AquaForest Probiotic reef salt.
Kullandım.
Başıma beklemediğim birşey geldi akvaryumla sump arasında su sızdırması mevcuttu Bunun çok büyük bir sorun teşkil edip etmediğiniz size sormak istiyorum.
Ayriyetten akvaryumda oluşan bulanıklığında bence şuan geçmesi gerekiyordu bu sızdırmadan kaynaklı geçmiyor olabilirmi?
Akvaryumun su seviyesini şimdikinden daha yukarı çıkardığım zaman Sumptaki şaşırtmalar ortadan kalkıyor sumpın tamamı aynı seviyeye geliyor. Buda acaba sızdırmayla ilgisi olabilirmi.
Resimleri ekliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.