Keşfet

Yeni Kurulum Tanıtım Tanışma.

Haluk365

Yeni Üye
Ad Soyad
Haluk
Tank: 60x40x45h arkadan taşırmalı Bean animal drenaj sistemli alttan sumplu
PS: BM Curve -5 
Armatür: Hopar 4 x 14w
Kafa Motoru: Newjet 2400
Dalga motoru: Aquasincro 4000 
Isıtıcı Jbl protemp 200w
Kum ve Kaya Canlı.

Marine akvaryumu olarak düşünüyordum fakat bir arkadaş 4 5 kafa xenia mercanı hediye edince ucundan mercana da merak saldım.

Kurulum yapalı 1 ay anca oluyor.

Bursa da bu hobi için donanımlı, hakkıyla bu işi yapan ve yardımcı olacak malesef ki bir akvaryumcu şu an yok.
Şu ana kadar karşılaştığım en büyük sorun bu. 
Otobüsle ticaret yapmak bir yere kadar genelde. İstanbulda izmirde veya ankadada oturan arkadaşlar nekadar şanslılar.

Herkese iyi hobiler dilerim.

Ekli dosyayı görüntüle 46524

Ekli dosyayı görüntüle 46525

Ekli dosyayı görüntüle 46526

Moderatör tarafında düzenlendi:
Haluk Bey tankınız hayırlı olsun, forumumuza hoş geldiniz,

yeni kurulum ve daha ileri seviye bir çok başlık forumumuzda bulabilirsiniz, takıldığınız noktalarda yardımcı olunacaktır.

ilker bey çok teşekkür ederim. 

tank ile ilgili birçok projem var kafamda. Kısmet olursa hepsini buradan paylaşıcam.

Aramıza hoş geldiniz  :thumbsup:

güzel gönlünüze sinen sorunsuz devamı olan bir tank olsun dileklerimle

şimdilik tek tavsiyem acele etmeden örnek kurulumları okuyarak çok soru sorarak bu hobiye devam etmeniz

yaklaşık 4 sene nano küp tankımdan sonra artık canlılarım  üst üste binmesinden yaklaşık bu ebatlarda bir tank yaptırdım ve aktarım gerçekleştirdim

ebat güzel ve çok güzel şeyler çıkar bu tanktan ufak kolay mercanlar la bu tanka başlangıç yapılıp su değerleri iyice oturduğunda tank kendi iyonik dengesini bulduğu zaman çok güzel mercanlar la yola devam edilebilir bu arada deneyim kazanmış olursunuz  

keyifli hobiler 

saygılar

Konu görüntüleyen kullanıcılar