Keşfet

Yeni Kurulum yaptım yardıma ihtiyacım var.

ayktsimsek

Yeni Üye
Ad Soyad
Aykut
Merahba

27.12.2018 tarihinde RO su ve red sea coral pro tuz ile kurulum yaptım.  Kurulumdan sonra kurumuş kayaları yerleştrip sistemi çalıştırdım biodigest start up kırdım ve beklemedeyim. Bu süreçte dikkat etmem gereken ve ilerleyen süreçte yapmam gerekler hakkında destek olursanız sevinirim. Aydınlatma olarak şu an sadece normal bir led kullanıyorum canlı olmadığı için aydınlatmayı 10 gün sonra alabileceğim malum fiyatlar çok yüksek.

Ekipmanlar ve kum

akvaryum : 50 x 50(12cm arka sump 35 cm kalıyor) x 35

Carib sea canlı aragonit kum.

Bubble maqus qq2

Jebao rw-4

Jebao dc-1200

Ekli dosyayı görüntüle 53753

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aydınlatma bende x30 var yeni nesil , dusunursen. Boşa cikti, pro3 nano aldim

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aydınlatma bende x30 var yeni nesil , dusunursen. Boşa cikti, pro3 nano aldim

Şu an aydınlatma bütçem sorunlu ama değerlendirebilirim fiyat paylaşabilir misiniz.

Şu an aydınlatma bütçem sorunlu ama değerlendirebilirim fiyat paylaşabilir misiniz.

550+kargo.. 1 aylık var yok.. yeni nesil olan x30, x35 diye de geçiyor.

Kardesim hayırlı olsun bende ışıklandırmayı geç almıştım 15 gün sonra ama diatomda onemli olduğunu soylediler. Biraz geç oldu ama oldu.

Kardesim hayırlı olsun bende ışıklandırmayı geç almıştım 15 gün sonra ama diatomda onemli olduğunu soylediler. Biraz geç oldu ama oldu.
Teşekkür ederim şu an su berraklığı istediğim seviyede arka sump kısmında kumun tortusu var biraz PS sağlıklı çalışıyor gibi beyaz köpük çıkıyor su temiz olduğu anlamına mı geliyor yoksa sorun mu bilmiyorum dün akşam PS yi kapatıp bir adet daha start up kırdım stop ammo yazan tüpten kırmalı mıyım.

Şuan canlı olmadığı ve bakteri oturmadığı için beyaz kopuk verir. Normaldir. Diatom başladığında siyah toplamaya başlar. Senin ps biraz sesli çalışıyor. Hemde 125 litrelik akvaryumuna uygun değil mercanlarda zorlanabilir. Keşke tunze 9004 yada hydor 250.00 alsaydın. Fiyatları aynı ayardaydı.

Pardon 50x50x50 sandım.. 50x50x35 miş 90 litre normal ozaman ama ses salonda güzel olmuyor

Kurulumunuz hayırlı olsun. Diatom süresi değişiklik gösterebilir. Kafa motorunu bende jebao dc1200 kullanmıştım. Çok memnun kaldığım bir performansı vardı(ayrıca çok sessizdi). Motor ömrü biraz kısıtlıymış sanırım. Siz yeni mi aldınız yoksa eski bir motor mu?

Kurulumunuz hayırlı olsun. Diatom süresi değişiklik gösterebilir. Kafa motorunu bende jebao dc1200 kullanmıştım. Çok memnun kaldığım bir performansı vardı(ayrıca çok sessizdi). Motor ömrü biraz kısıtlıymış sanırım. Siz yeni mi aldınız yoksa eski bir motor mu?
Yeni aldım ilk kez kullanıyorum forumlarda denk gelmedim kısa olduğuna kullananlar çok memnun

Şuan canlı olmadığı ve bakteri oturmadığı için beyaz kopuk verir. Normaldir. Diatom başladığında siyah toplamaya başlar. Senin ps biraz sesli çalışıyor. Hemde 125 litrelik akvaryumuna uygun değil mercanlarda zorlanabilir. Keşke tunze 9004 yada hydor 250.00 alsaydın. Fiyatları aynı ayardaydı.

Pardon 50x50x50 sandım.. 50x50x35 miş 90 litre normal ozaman ama ses salonda güzel olmuyor
Ses konusunda şu an bir problem yaşamadım 90 litre evet yeterli olacağını düşünüyorum conch nereden bulabilirim

biraz geç yanıt verdim. Hobiciler ücretsiz verir, ancak acıbadem ekstreem ve fishland uskudardan 10tl karşılığında alabilirsin...

biraz geç yanıt verdim. Hobiciler ücretsiz verir, ancak acıbadem ekstreem ve fishland uskudardan 10tl karşılığında alabilirsin...
Teşekkür ederim bi görüşme yapayım ancak diatom sürecinde hiç hareketlilik yok şu gayet berrak ps toplama yapıyor bugün stop ammo dan 1 tüp kırdım sizce etkisi olur mu müdahale etmem gerekn birşey var mı

benimki 20gunde olmuştu. Acele etme zaten yavaş yavaş göreceksin kum üzerinde... Bende biogest kullanıyordum, ancak kullanmadanda başlıyor.

şimlidik elleme donsun suyunn, hem dalga motorundan he'mde kafa motorundan hareket hep olsun

Tamamı çalışıyor 1 hafta oldu beklemedeyim aydınlatmam biraz zayıf bütçem yok malesef nasıl bişey kullanabilirim şimdilik.

Konu görüntüleyen kullanıcılar