Merhabalar foruma yeni uye oldum umarim aktif ve uzun soluklu bir forun uyesi olurum.
Suanda sahip oldugum ve yosun problemi yasadigim newa more 50r hazir kit seklinde ki akvaryumumu buyutecegim.
Teslimatini bekledigim akvaryumumun olculeri: 60×60×45h arkadan 20cm sump
Ekipman olarak;
PS: BM curve 5
Dalga motoru: RW8
Aydinlatma: aquareef pro3 nano (henuz alinmadi)
Kafa motoru: newjet 1000 lt/h
Kum olarak aragonit kullanacagim suanda yosun kapli fiji kayalarim var ancak yeni akvaryumda sifirdan kayayla baslamak istiyorum.
Sormak istedigim bu ekipmanlar benim icin yeterli olacak mi?
Suyu tanka doldurup tuzu tankin icinde karistirsam daha sonra kum ve kaya eklesem cok sorun yasarmiyim?
Sump da Su dusus bolmesinde elyaf,biosunger,bioball ve en altta mercan kirigi 2. Bolme isitici, 3. Bolme PS ve son bolme su donus olarak tasarladim degisiklik yapmam gereken bir yer var midir?
Ekli dosyayı görüntüle 54086
Suanda sahip oldugum ve yosun problemi yasadigim newa more 50r hazir kit seklinde ki akvaryumumu buyutecegim.
Teslimatini bekledigim akvaryumumun olculeri: 60×60×45h arkadan 20cm sump
Ekipman olarak;
PS: BM curve 5
Dalga motoru: RW8
Aydinlatma: aquareef pro3 nano (henuz alinmadi)
Kafa motoru: newjet 1000 lt/h
Kum olarak aragonit kullanacagim suanda yosun kapli fiji kayalarim var ancak yeni akvaryumda sifirdan kayayla baslamak istiyorum.
Sormak istedigim bu ekipmanlar benim icin yeterli olacak mi?
Suyu tanka doldurup tuzu tankin icinde karistirsam daha sonra kum ve kaya eklesem cok sorun yasarmiyim?
Sump da Su dusus bolmesinde elyaf,biosunger,bioball ve en altta mercan kirigi 2. Bolme isitici, 3. Bolme PS ve son bolme su donus olarak tasarladim degisiklik yapmam gereken bir yer var midir?
Ekli dosyayı görüntüle 54086