Keşfet

Yeni Proje 140x80x60(h)

ismailsevik

Yeni Üye
Ad Soyad
ismail şevik
İyi günler,

Tankımı yenilemek istiyorum. Eski tankın, mobilyası, su döngüsü güzel değildi. 3yıldır çok yordu. Yeni düşündüğüm tank 140x80x60.  iniş sol taraftan olacak şekilde düşünüyorum. Dolabı 150x85x70(h) yapmayı düşünüyorum. En sağ tarafa elektrik panosu yaptırmayı planıyorum. sizlerinde fikirlerinize açığım.

Saygılarımla
ısmail

Ekli dosyayı görüntüle 52357

Ekli dosyayı görüntüle 52358

Ekli dosyayı görüntüle 52359

Ekli dosyayı görüntüle 52360

Ekli dosyayı görüntüle 52361

Ekli dosyayı görüntüle 52362

Ekli dosyayı görüntüle 52363

Cok buyuk bir tank olcusu. Bir oncekinin hacmi ne kadar di?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Toygar bey, aslında ana tank,  130x80x60 olacak.  10cm yandan sump kısmı. onu yazmayı unutmuşum. Önceki tankım 130x65x55  

Derinlik katiyorsunuz anladigim kadariyla. Hayirlisi olsun. Akvaryumu kime yaptiricaksiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

güzel proje,,şimdiden hayırlı olsun,eğer cal reaktör kullanıcaksanız onada yer ayarlayın,bu ölçüye cal reaktör iyi gider....

Yandan taşırma daha iyi olur bence tabandan akvaryumu deldirmek bu ebatlarda riskli. İniş bölümünden sonraki şaşırtma gereksiz. Ps kısmından sonra olması lazım. 

Sumpta refigium planlıyorum. Sonra PS, sonra kafa motoru.  en arka sağda temiz su.

Evet Toygar Bey, derinlik vermeyi düşünüyorum

Adnan Bey, Ca Reaktörü mevcut. Pacific Sun modeli. onuda koymayı düşünüyorum. En sağ köşede tüpü koyarsam, rahat sığar diye umuyorum

İsmail Bey proje çok güzel gözüküyor. Projenizi gerçekleştirdiniz mi?

Konu görüntüleyen kullanıcılar