Keşfet

Yeni tank 120x70x45

impostor

Üye
Ad Soyad
Bahri Ulusoy
Selam arkadaşlar,

Taşınacağım için yeni eve yeni bir tank yaptırmak istiyorum.

Baza 150x70x85

Akvaryum  120x70x45

Sump da su tamamlama ve refugium olacak.

Aydınlatma Aquareef pro 3 plus düşünüyorum.

Ps de ilk başta Curve 7 (az dolu iken) elim biraz rahata çıkınca bubble king serilerinden düşünüyorum.

Kafama takılan sorun ise dalga motoru kısmı eski tankta kullandığım rw8 var yanına bir rw 8 yada sw8  daha mı alsam yoksa wave box gibi bir şey mi?

yorum ve önerilerinizi bekliyorum.

Rw 8 mi yada Rw 15 mi ?

Tankınız resif mi olacak sps mi yoksa lps soft mu ona göre karar vermek daha uyhun olur sanki

LPS +soft ağırlıklı ama Sps de eklemeyi de düşünüyorum.Fish Street den aqualink s1 ile  sipariş vereceğim rw8 ile rw15 arasında 15 dolar oynuyor.Ondan almışken biraz daha güçlüsünümü alsam diyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
fish street paypal ödemesi istiyor sanırım..

fish street paypal ödemesi istiyor sanırım..
aynen öyle imiş şimdi baktım paypay ve kredi kartı diyordu bende kart direk çekiyor sanıyordum onuda paypal üzerinden yapıyor.Neyse paypal için bir çözüm yolu arayışına başlayalım.

aynen öyle imiş şimdi baktım paypay ve kredi kartı diyordu bende kart direk çekiyor sanıyordum onuda paypal üzerinden yapıyor.Neyse paypal için bir çözüm yolu arayışına başlayalım.
netde aratınca çözüm var ama denemedim vpn ile amerika üzerinden  hesap açılıyor  normal kredi kartını tanıtıp ödeme yapıyorsun ama adres teslim yerinde dikkatli olmak lazım amerikadaki sahte adrese gidebilir..

netde aratınca çözüm var ama denemedim vpn ile amerika üzerinden  hesap açılıyor  normal kredi kartını tanıtıp ödeme yapıyorsun ama adres teslim yerinde dikkatli olmak lazım amerikadaki sahte adrese gidebilir..
Aynen sıkıntı o sonuçta paypal adresi ile teslimat adresi aynı olmalı diye biliyorum.Teşekkürler

Merhaba, yeni tankınız şimdiden hayırlı olsun. Paypal ile alışveriş konusunu bende yapmıştım. Ebay üzerinden bir çok ürün aldım ve satıcılarla iletişime geçerek ebay' deki adresime yollamalarını ilettim. Elime ulaşmayan hiç bir ürünüm olmadı. Muhtelemen fish-street' le iletişime geçerseniz siz de problem yaşamazsınız. Alt linkteki video çok işime yaramıştı isterseniz izleyin.

Teşekkürler

Konu görüntüleyen kullanıcılar