Keşfet

YENİ TANKIMIZ

Ozanka72

Yeni Üye
Ad Soyad
Ozan
Merhaba arkadaşlar, Fluval Edge 46 litre tankımızı sattıktan sonra 70 45 45 botutlarında Yener usta imzalı alttan sumplı bir tank yaptırdık.

Curve 5 Protein Skimmer

Eheim 2000 Kafa Motoru

Fluval 300 watt Isıtıcı

Fluval CP 3 Sirkülasyon Motoru

Aquareef X50 Armatür

Zatek 5 Aşamalı Reefro Port Su Arıtma Cihazı

Sevgili Yener Usta ve Ümit kardeşime de ilgi ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum..

Ekli dosyayı görüntüle 42013

Ekli dosyayı görüntüle 42014

Ekli dosyayı görüntüle 42015

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı olsun tankınız çok güzel duruyor.Üstündeki kapaklı teli bende yaptırmak istiyorum,nerde yaptırdınız acaba ? 

Hayırlı olsun güzel görünüyor maşallah..

Cok teşekkür ederim,onu biz eşimle tasarlayıp yaptık

kapak çok beğenilirse seri üretime geçmeyi düşünüyoruz :)))) 

Yeni tankınız hayırlı olsun, güzel olmuş. 

Cok teşekkür ederim,onu biz eşimle tasarlayıp yaptık

kapak çok beğenilirse seri üretime geçmeyi düşünüyoruz :)))) 
İlk müdavimi benim o halde :)) Fileler metalmi yoksa kumaşmı ? Tankı kurunca benimde böyle birşeye ihtiyacım olacak..

:) Memnuniyetle.. File plastik bu arada 

Kapagi nasil yaptiniz super olmus malzemeler ve nasil yapildigi bilgisini ogrenebilir miyiz?
Bende yapmayi planliyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bauhous bahçe bölümünden üstteki plastik fileyi aldık. Daha sonra tankın boyutlarında bir çerçeve yaptık çıtaların oldugu bölümden, ve zımba makinesiyle zımbaladık o plastik fileyi çerçeveye..  Daha sonra da siyah bir plastik çerçeveyle de birleştirdik hepsini ve ortaya böyle bir şey çıktı ve bizce de çok şık oldu.. Yalnız tankın pleksi bölümüne gelen yeri yaklaşık bir 10 cm içeri dogru yaptık ki o file gergin dursun. pleksi kısmında çıta yok yani 4. Kenar ön cama dogru 10 cm içeride.

Umarım anlatabilmişimdir :)  

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri