Keşfet

Yeniyim ilk defa Deniz akvaryumu kuracağım yardım lütfen

Emre1

Yeni Üye
Ad Soyad
Emre
Öncelikle herkese iyi günler dün tatlı su akvaryumu hobisini bırakıp tuzlu su hobisine başlamaya karar verdim akvaryumum 160 litredir fahiş fiyat verebilecek durumum yok yavaş yavaş kaliteyi arttırabilirim ama herkese şimdiden teşekkürler ☺️Ekli dosyayı görüntüle 41331

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tuzluya geçiş için öncelikle tankta bazı oynamalar yapmanız gerekli , tankla ilgili daha detaylı resimler paylasırsanız onun üzerinden devam edebiliriz.

Tuzluya geçiş için öncelikle tankta bazı oynamalar yapmanız gerekli , tankla ilgili daha detaylı resimler paylasırsanız onun üzerinden devam edebiliriz.
Attım işte :)

Askili ps ve dalga motoru ile basit bir sistem olabilir

yada tankin arka kismini kestirmeniz gerekir , buda riskli bir is cam kirilabilir , her camcida bunu yapmak istemeyebilir

maliyet olarakta aski ps ikinci el 250 tl civari bulunabilir , 200 tl civarida dalga motoru bulunur , baslangicta bir kova tuz gerekir 230 tl falan sanirim , kaya almak gerekir ortalama 250 tl , birde kum almak lazim oda yine 250 tl ye falan bulunabilir , basit bir maliyet budur bence , iyi forumlar dilerim.

Askili ps ve dalga motoru ile basit bir sistem olabilir

yada tankin arka kismini kestirmeniz gerekir , buda riskli bir is cam kirilabilir , her camcida bunu yapmak istemeyebilir

maliyet olarakta aski ps ikinci el 250 tl civari bulunabilir , 200 tl civarida dalga motoru bulunur , baslangicta bir kova tuz gerekir 230 tl falan sanirim , kaya almak gerekir ortalama 250 tl , birde kum almak lazim oda yine 250 tl ye falan bulunabilir , basit bir maliyet budur bence , iyi forumlar dilerim.
Çok teşekkür ederim ben hergün araştırma yapmaya devam ediyorum iyi forumlar 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri