Keşfet

Yer Probleminden Dolayı Satılık Birçok Malzeme

niketi

Yeni Üye
Ad Soyad
Tekin İlkay
Arkadaşlar,

Bir türlü kıyamadığım birçok malzemeyi, evde yer açmam gerektiğinden satışa çıkardım. ÖM ile taleplerini gönderebilirsiniz. Avcılar bölgesinden elden teslim edebileceğim gibi, kargo ile de gönderebilirim (ödeme alıcılı, dolap evden teslim alınabilir)

1 - Dalga motoru - HYDOR KORALİA 4 - [/ b] (4600 lt / dk 11 Watt güç tüketimi, sıfır mil ve pervane, aksesuarları, kutusu, kullanma kılavuzu ile birlikte ).... 1 adet

2 - Düz pompa ucuna takılan dalga Yapıcı-HYDOR Flo Deflektör [/ b] (yep yeni, aksesuarları, kutusu, kullanma kılavuzu ile birlikte ).... 1 adet

3 - Eheim 2217 Dış filitre [/ b] (1000 lt dk, deniz akvaryumunda kullanıma uygun, MUSLUKLARI dahil, aksesuarları, kutusu ile birlikte, bir türlü satmaya kıyamıyorum ).... 1 adet mevcut

4 - Lifetech 838 Dış filitre [/ b] (1200 lt / dk, Deniz Akvaryumu kullanımına uygun, MUSLUKLARI dahil, aksesuarları, kutusu ile birlikte ).... 1 adet

5 - Resun Wave Maker WM 15 [/ b] (1800 lt / dk, 25 Watt, sadece deneme amaçlı kullanılmıştır, kutusu ile birlikte ).... 2 adet

6 - Resun Dijital otonatik yemleme [/ b] (kutusunda) .... 1 adet

7 - Atman At-203 motoru iç akıntı [/ b] (2000 lt / dk 38 Watt - Hiç kullanılmamış, aksesuarları, kutusu ile birlikte ).... 1 adet

8 - Atman At-105 kafa motoru [/ b] (3000 lt / dk 60 Watt-1 ay kadar kullanıldı, büyük geldiğinden daha küçük bir pompa ile değiştirildi) .... 1 adet

9 - Hailea HX 4,500 kafa motoru [/ b] (2500 lt / dk 70 Watt, yedek alındı kullanılmadı, aksesuarları, kutusu ile birlikte) .... 1 adet

10 - Tidar fan [/ b] (120x120x38 mm, 220 Volt) .... 4 adet

11 - Azoo [/ b] balık Alıştırma, Kapan olarak kullanılan Pleksi ..... 1 adet

12 - Ahşap dolap [/ b] (176 x 50 x 83 x en x boy yükseklik) + Kapaklı Tacı + sump (gerçek ladin ağacından özel imalat, tertemiz dolap ).... 1 adet

Selamlar

Ö.M gönderdim.

eğer satılmadıysa 1 ve 10 numara için ö.m gönderdim

10 numarayı aldım

Arkadaşlar,Bir türlü kıyamadığım birçok malzemeyi, evde yer açmam gerektiğinden satışa çıkardım. ÖM ile taleplerini gönderebilirsiniz. Avcılar bölgesinden elden teslim edebileceğim gibi, kargo ile de gönderebilirim (ödeme alıcılı, dolap evden teslim alınabilir)

1 - Dalga motoru - HYDOR KORALİA 4 - [/ b] (4600 lt / dk 11 Watt güç tüketimi, sıfır mil ve pervane, aksesuarları, kutusu, kullanma kılavuzu ile birlikte ).... 1 adet

2 - Düz pompa ucuna takılan dalga Yapıcı-HYDOR Flo Deflektör [/ b] (yep yeni, aksesuarları, kutusu, kullanma kılavuzu ile birlikte ).... 1 adet

3 - Eheim 2217 Dış filitre [/ b] (1000 lt dk, deniz akvaryumunda kullanıma uygun, MUSLUKLARI dahil, aksesuarları, kutusu ile birlikte, bir türlü satmaya kıyamıyorum ).... 1 adet mevcut

4 - Lifetech 838 Dış filitre [/ b] (1200 lt / dk, Deniz Akvaryumu kullanımına uygun, MUSLUKLARI dahil, aksesuarları, kutusu ile birlikte ).... 1 adet

5 - Resun Wave Maker WM 15 [/ b] (1800 lt / dk, 25 Watt, sadece deneme amaçlı kullanılmıştır, kutusu ile birlikte ).... 2 adet

7 - Atman At-203 motoru iç akıntı [/ b] (2000 lt / dk 38 Watt - Hiç kullanılmamış, aksesuarları, kutusu ile birlikte ).... 1 adet

8 - Atman At-105 kafa motoru [/ b] (3000 lt / dk 60 Watt-1 ay kadar kullanıldı, büyük geldiğinden daha küçük bir pompa ile değiştirildi) .... 1 adet

9 - Hailea HX 4,500 kafa motoru [/ b] (2500 lt / dk 70 Watt, yedek alındı kullanılmadı, aksesuarları, kutusu ile birlikte) .... 1 adet

10 - Tidar fan [/ b] (120x120x38 mm, 220 Volt) .... 4 adet

11 - Azoo [/ b] balık Alıştırma, Kapan olarak kullanılan Pleksi ..... 1 adet

12 - Ahşap dolap [/ b] (176 x 50 x 83 x en x boy yükseklik) + Kapaklı Tacı + sump (gerçek ladin ağacından özel imalat, tertemiz dolap ).... 1 adet

Selamlar

5-10-11 harıc dıgerlerı guncel

bende mi terslik var fiyatları göremedim..

Satılmadıysa fiyat öğrenebilir miyim?

Aldım.

atman 203 satılmadıysa fiyatını öğrenebilirmiyim?

atman 203 satılmadıysa fiyatını öğrenebilirmiyim?
Sanırım ürünler ücretsiz dağıtılıyor. Veya herkes kendi bedel biçiyor alacağı ürüne. Sorduğum ürünlere ait henüz bir bilgi alamadım. Ürün alan arkadaşları da tebrik ederim...

Sanırım ürünler ücretsiz dağıtılıyor. Veya herkes kendi bedel biçiyor alacağı ürüne. Sorduğum ürünlere ait henüz bir bilgi alamadım. Ürün alan arkadaşları da tebrik ederim...
Yıl sonu nedeniyle oldukça yoğun geçiyor. Foruma kısıtlı girebiliyorum. Kusura bakmayın . ÖM ile gelen taleplere cevap yazdım ...

Herkese İyi seneler bu arada...

Selamlar

Yıl sonu nedeniyle oldukça yoğun geçiyor. Foruma kısıtlı girebiliyorum. Kusura bakmayın . ÖM ile gelen taleplere cevap yazdım ...
Herkese İyi seneler bu arada...

Selamlar
Som güncel durum:

1-3-4-67-8-9-12 nolu malzemeler güünceldir.

selamlar

Asagıdakıler gunceldır

3 - Eheim 2217 Dış filitre

4 - Lifetech 838 Dış filitre

6 - Resun Dijital otonatik yemleme

7 - Atman At-203 motoru iç akıntı

8 - Atman At-105 kafa motoru

9 - Hailea HX 4,500 kafa motoru

12 - Ahşap dolap

Selamlar

mesaj kutunuz dolu sanırım,atman 203 ü nereden teslim alabilirim?

Son durum aşağıdaki gibidir....Avcılar bölgesinden elden teslim edebileceğim gibi, kargo ile de gönderebilirim (ödeme alıcılı, dolap evden teslim alınabilir)

1 - Dalga motoru - HYDOR KORALİA 4 -130 TL

3 - Eheim 2217 Dış filitre 180 TL

4 - Lifetech 838 Dış filitre (1200 lt / dk, Deniz Akvaryumu kullanımına uygun, MUSLUKLARI dahil, aksesuarları, kutusu ile birlikte ) 60 TL

9 - Hailea HX 4,500 kafa motoru ....Dolabı talep edene hediye

12 -Ahşap dolap (176 x 50 x 83 x en x boy yükseklik) + Kapaklı Tacı + sump (gerçek ladin ağacından özel imalat, tertemiz dolap )...450 TL

Selamlar

yukarıdakılar gunceldır

Konu görüntüleyen kullanıcılar