Keşfet

Yerli Malı Yellow Watchman Goby Ler

kendimiz üretiyoruz tolgar bey...

resimler gelecek

resimler

Hayırlısı umarım sorunsuz büyürler :)

şu an 1 cm civarındalar ve ebeveynlerine çok benziyolar

ywg anaçları ve yumurtalar

larva akvaryumu

0 yaş

2 yaş

4 yaş

6 yaş

30 yaş

34 yaş

saygılar..

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu arada 2 yaşındaki larvada hava kesesi yokmuş. defolu balık koymuşuz :)

Fevkalade sevindirici görüntüler, başarılarınızın devamını dilerim. Besleme günlüğü olarak nasıl bir yol takip ettiniz , birkaç deneme olmuştu zannedersem.

renklenmeye başladılar, hatta bazılarının rengi iyice sarardı.

Besleme günlüğü olarak nasıl bir yol takip ettiniz , birkaç deneme olmuştu zannedersem.
bunlar ilk yumurtalarımızdı. boyutları çok küçük olduğu için ilk günlerde rotifer aldırmakta zorlandık. onun için rotiferi 60 ve 45 mikronluk bezlerden süzerek en küçük boyutttaki rotiferi verdik. daha sonraki günlerde normal rotifere geçtik. 30. günlere doğruda yavaş yavaş küçük boy artemia vermeye başladık. şu an rotiferi kestik sadece artemia ile devam ediyoruz. 20 ile 30. günler arası metamorfozunu tamamlıyor ve dibe iniyor. kayıların yüzde 90 ı metamorfozunu tamamlayana kadar oldu. ondan sonra kayda değer bir ölüm olmadı..

Abdullah bey tekrar tebrik ederim bu çalişmanız insanın şevkini artirıyor , başarınılarınızı takıb etmekteyız , herkese işik tutmakta.

teşekkür ederiz ederiz Salih bey

Oyyyy, kuzucuklarım benim , şimdi anaçların fotoğraflarını görünce içim burkuldu , hakkaten özlemişim goby'lerimi,ne uğraşmışdım bunların yavrularını görebilmek için.Ama şu an çok tecrübeli ellerdeler,o yüzden mutluyum :) 41 kere maşaalllaaahhh ....

sevgiler....

senin elin değdi onlara şeyhim. darısı clown ların başına...

:D

:D Eyvalllaah devrimcim :D

Ufff foto lara bak :wacko: Mükemmel bunlar abdullah :)

eyvah eyvah bu ne?allah nazardan saklasın abdullah abi..tebrik ediyorum,bu yavrulardan olmasada bir sonraki yavrulardan almak isterim gercekten...

Konu görüntüleyen kullanıcılar