Keşfet

Yerli Malı Yellow Watchman Goby Ler

Tek kelime ile TEBRİKLER.

Maaşallah.

Kaç tane yavru kaldı abdullah ?

1.partiden 7 tane 2.partide 150 nin üzerinde şu anda. ilk partide yaptığımız bazı hataları düzelttik ancak sıcaklık çok yüksek. fito plankton çabuk çöküyor. larvalar şu an 5 yaşındalar ve besleniyorlar. saygılar

Tebrikler gercekten hobiye cok guzel deger katmissiniz.

Tebrikler gercekten hobiye cok guzel deger katmissiniz.

teşekkür ederiz imkanlar elverdiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. önümüzdeki günlerde larva ve anaç bölümü olarak ayrı bir düzen kuracağız. şu an yer olarak biraz sıkışık durumdayız.

Abdullah bey tebrik ediyorum üretmede başarılı olmuşsunuz.

Ama bu hobide bazı hatalar yapa yapa deneyim kazanıyoruz bir daha ki seferlerde çok daha fazla yavru alacagınıza inanıyorum.

yaklaşık üç buçuk aylık oldu kerata :) uzun zamandır sumpta duruyordu.Artık ana tanka koyma zamanı geldi.

koymadan önce son kez fotoğrafını çekeyim dedim.

saygılar..

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu arada larvalar çıktı dostum sistemi son anda yetiştirdim. yumurtaları taşıdıktan 2 saat sonra açıktı larvalar. sezona aksiliklerle başladık ama umarım devamı bereketli olur.

bu arada domates resimleri için kusura bakmayın :D resim çekmek için koymuştum. yanlışlıkla domateslerde çıkmış.

bu arada boyu boru çapını baz alırsak 2,5 cm i geçmiş :)

Tebrikler Abdullah Bey cok tatlı çıkmış

maşallah,maşallah,maşallah

teşekkürler

Elinize emeğinize sağlık abdullahcım,devrimcim :) Bu sahneyi görmek için çok emek verdim,ama olmamışdı :)

Ama çok şükür gördük :) Bu arada bu balıklar ilk türkiye doğumlu goby olma ünvanınıda aldılar, artı dünyada bile ilk 10 kişinin içindesiniz şu an,

bilmem farkındamısınız :)

saygılar,başarılar...

Tebrikler büyük başarınız için..

Yaramazlar çok büyümüşler.

Büyük emek harcamışsınız tebrik ediyorum. Kavanozdaki bu boya gelen tek yavru mu yoksa başka yavrular da var mı?

Bravo gercekten cok guzel. Aman nazar degmesin...

maalesef tek kalan yavrumuz.yazın çok sıcak olmasından dolayı çok yavru kaybımız oldu. ama bunu görmek bile bizi mutlu etti. dün akşam ana tanka koydum. çok ürkek şu an saklandığı yerden fazla çıkmıyor ama yakında alışacaktır. dün akşam yine yumurtladı balıklarımız. inşallah bu sefer daha çok yavru büyütürüz.

saygılar...

Konu görüntüleyen kullanıcılar