Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum bende bunlardan boğazda bulmuştum inanılmaz dayanıklı yaratıklar.akvaryumumdaki istiridye ve midyelerin kökünü kazıdılar.balıklara dokunurlar diye tanktan çıkardım ve gaddarlık yapıp denize geri atmadım.çünkü bunlar istilacı bir tür ve boğaza aşırı zarar veriyorlar.
Yerli adı MADYA. Etçil oldugu kesin. Ama ölen ve farkedilemeyen - farkedilemeyecek akvaryumlardaki balık ve canlılar için ideal bir çözümdür. Çok hızlı tüketir. Aç kalırsa avcılık yapar mantarları bile yer.
Selam. Bende Bodrumdan çıkarmıştım bundan. Aynısı. Bendeki snaillere saldırıp yedi. Bu yüzden akvaryumdan çıkarttım. Görüntüsü hoş fakat bir o kadar sinsi bir canlı. Işıklar açıkken hiç hareket yok. Kapandığında bir snaili yeken görebiliyorsunuz.
malesef bütün snaillerimi yedi ama ilginçtir conchlara dokunamıyor cunku conchlar karşılık veriyor. peki ya bunu bana bilgi vermeden satan akvaryumcuya nedemeli ayıp ya böyle bir canlı satılır mı !!!