Keşfet

Yerli Üretim Percula

many4x

Yeni Üye
Ad Soyad
mehmet firez
Percula:35.00

Black percula:45.00

Canlılar sağlıklı ve yem yemekteler yerli üretim perculalar

Hangi sehirdensiniz . Telefondan baktığım İcin görünmüyor . 3 ay önce aldığım perculalar da beyaz benek hastalığı oldu ve kaybettim . Böyle bir sorunla karşılaştınızmi hiç ?

İspartadayim arkadasım canlıların hiç bir sıkıntısı yok hatta yem icinde birbirleriyle savaşıyorlar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güncel

Guncek

kendi üretiminizmi

guncel

güncel

Merhaba balıkların boyları ve kaçar adet olduğunu belirtirseniz ve şehir dışı yollam şansınız var mı yazarsanız iyi olur iyi satışlar...

anatlyadan mesaj atıyorum .canlılar antalyadamı.antalyadaki üreticiyle görüşebilirmiyiz tel varsa verirsen sevinirim

Merhaba balıkların boyları ve kaçar adet olduğunu belirtirseniz ve şehir dışı yollam şansınız var mı yazarsanız iyi olur iyi satışlar...
balıklar 4/6 cm arası black perculalardan 6 adet kaldı dıgerlerınden ise 30 adet var suan saglık durumları cok ıyı geldiklerinden beri hiç ölum olmadı gayette oburlar sehir dısına otobus fırmaları ile gönderım yapabilirim

anatlyadan mesaj atıyorum .canlılar antalyadamı.antalyadaki üreticiyle görüşebilirmiyiz tel varsa verirsen sevinirim
evet arkadasım canlılar antalyadan geldi ama suan o arkadasın elındede hiç kalmadı canlılar ıspartada suan

guncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar