murat_3741
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Murat Koç
Merhaba arkadaslar. 25 Agustosta ilk kurulumunu yaptigim akvaryum icin ilk 15 gun aquaforest bio s bakteri kültürü kullandim sonrasinda 2 gunde bir reeflowers bakteri besini ekledim. Bakteri besinin 2. Gununde kayalarda ve kumda ufak boyutlu acik yesil olusumlar oldu. Suan yeşillikler cogaldi ama heryeri kaplamiyor. Diatom belirtisi olarak herhangi bir kahverengilik yok. Degerlerim soyle
Tuzluluk 1025
Isi 24°
Ph 8
Amonyak 0.50 mg
Nitrit 2 mg
Nitrat 10 mg
Amonyak seviyem 4 mg lerdeydi 2 gundur epey dustu nitrat artmaya basladi.aydinlatma olarak 6x39 t5 kullaniyorum bir sure once grolux olani aciyordum artık kullanmiyorum yesillenmeler ondan kaynakli olabilir. Benim kafama takilan diatom belirtisi olmadan tank dongusu normal bir sekilde ilerliyor bu normalmi gercekten?
Ekli dosyayı görüntüle 57617
Tuzluluk 1025
Isi 24°
Ph 8
Amonyak 0.50 mg
Nitrit 2 mg
Nitrat 10 mg
Amonyak seviyem 4 mg lerdeydi 2 gundur epey dustu nitrat artmaya basladi.aydinlatma olarak 6x39 t5 kullaniyorum bir sure once grolux olani aciyordum artık kullanmiyorum yesillenmeler ondan kaynakli olabilir. Benim kafama takilan diatom belirtisi olmadan tank dongusu normal bir sekilde ilerliyor bu normalmi gercekten?
Ekli dosyayı görüntüle 57617
Moderatör tarafında düzenlendi: