Keşfet

Yeterli Akinti ?

Xhavien

Yeni Üye
Ad Soyad
Burak
Merhaba.

Tank olculerim 120*75*55h

Uzak sag koseden guclu bir geri donus var. Oldukca fazla akinti yaratiyor. Yakin sol kosede de QP9 var.

Derinlik ve Yukseklik fazla oldugu icin daha cok akintiya gerek olup olmadigi konusunda fikirlerinizi istiyorum.
46dd21f8f28ab1378684c7327abf001d.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beslediğiniz canlılar için yeterli. Fakat ölü nokta olup olmadığını siz biliyorsunuz. Resimden anlaşılmıyor.

yem atıp yuvarlanmasını izleyerek her noktaya akıntı gidiyormu diye baka bilirsiniz.

Beslediğiniz canlılar için yeterli. Fakat ölü nokta olup olmadığını siz biliyorsunuz. Resimden anlaşılmıyor.
yem atıp yuvarlanmasını izleyerek her noktaya akıntı gidiyormu diye baka bilirsiniz.
Peki mercanlar açısından ? Yani ilerde sps koyduğumda ? Sol uzak köşede ölü nokta var

Olu nokta nitrat olusumunun temel kaynagidir. Sadece sps icin degil tum canlilar icin fazlasi zararlidir. Tankiniz buyuk. Normal sartlarda olu nokta kalmasini bekliyordum aslinda. O akintiyla ancak cok basit spsler besleye bilirsiniz oda sadece akintinin yuksek oldugu yerlerde. Bence dalga motoru takviyesinde fayda var. sps de kararliysaniz en az bir qp 9'daha koyun sps girene kadar kisikta kullanirsiniz. 

Bende böyle düşünüyordum. Teyitlemiş oldum. Çok teşekkürler

Konu görüntüleyen kullanıcılar