Keşfet

Yosun Yiyici Mahlukatlar Ve Muhtelif Güzel Lps' Ler Satılıktır

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

Akvaryumda yosun sorunu pek kalmadığı için bu yosun yiyici acayip yaratıklara gerek kalmadı, hepsi satılıktır. SPS' ye ağırlık vereceğim için muhtelif LPS' lerimi ve Anemon' u da satıyorum, nakit lazım :) Canlılarım her tür SPS ile takas olur. Balık olarak Sohal Tang, Clown Tang, Emperor Angel, Lion Fish ile takas yapabilirim. Fiyatları resimlerin üstüne yazdım. Son fiyatlardır çünkü hepsi benim bunlara verdiğim fiyatlar zaten, durduk yerde zarar etmek istemem. Rezerve yapacaklar lütfen "kesin" alacaklarsa rezerve yaptırsınlar çünkü sonra almayınca satıcıya ve almak isteyen diğer kişilere haksızlık oluyor. Teslimat Kurtköy-Sabiha Gökçen tarafları ve denk gelirse ortak nokta. Toplu alımlarda strafor kutu kargo-otobüs yapabilirim. Elden canlı alanlara 3 er 5 er tane Nitrat-Fosfat emen Red Mangrove bitkisi hediyem olur. Telefonum 0532 3667566.

Genelde camlarda gezen, yosun yiyen pembeli güzel bir yıldız             60 TL        

2 adet turunculu kırmızılı kısa dikenli kestane      Tane 50 TL

Gayet çirkin ama geceleri çıkıp kayalarda yosun bırakmayan acayip canlı Abalone  75 TL

En sevdiğim LPS = XXL (3 yumruk) sarı renk Elegance (haftada 1 karides verin) 250 TL

Morlu turunculu, 2 yumruk, bölünenlerle beraber 12+ kafa LPS                     180 TL

Kendisi mor, kol uçları fosforlu yeşil, 2 yumruk, bölünenlerle 10-12 kafa LPS      180 TL

Sarı renk, boyalı ama rengi atmamış 3 yumruk Sebae Anemon (haftada 1 karides verin)              120 TL

3-4 renkli Brain, fotoğraftakinden büyük açıyor, 1 yumruk gibi                  100 TL

4-5 renkli çok güzel bir Brain, gölge seviyor, 1 yumruk gibi                   100 TL

1 kafa LPS, ceviz kadar açıyor                          30 TL

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı satışlar..kargolama durumu nedır?

Yazmıştım kargolama durumunu ilanda :) Birkaç canlı alırsanız strafor Mado dondurma kutusu vb. ile kargolayabilirim.

GÜNCEL LİSTE:

2 adet turunculu kırmızılı kısa dikenli kestane                                                                                     Tane 50 TL

Gayet çirkin ama geceleri çıkıp kayalarda yosun bırakmayan acayip canlı Abalone                           75 TL

En sevdiğim LPS = XXL (3 yumruk) sarı renk Elegance (haftada 1 karides verin)                              250 TL

Morlu turunculu, 2 yumruk, bölünenlerle beraber 12+ kafa LPS                                                         180 TL

Kendisi mor, kol uçları fosforlu yeşil, 2 yumruk, bölünenlerle 10-12 kafa LPS                                    180 TL

Sarı renk, boyalı ama rengi atmamış 3 yumruk Sebae Anemon (haftada 1 karides verin)                  120 TL

3-4 renkli Brain, fotoğraftakinden büyük açıyor, 1 yumruk gibi                                                           100 TL

4-5 renkli çok güzel bir Brain, gölge seviyor, 1 yumruk gibi                                                                 100 TL

1 kafa LPS, ceviz kadar açıyor                                                                                                             30 TL

Yildiz satildi ki, güncel listede yok dikkat ederseniz.

Selam 

Tek kafa LPS tam benlik, onu bide Abalone istiyorum

Yarın akşam müsait olursan buluşalım. Rezerv edebilir misin.

Bi sn. Pendik yazdığını görmemişim, beylikdüzünde değilmiydiniz ?

GÜNCEL LİSTE:

Genelde camlarda gezen, yosun yiyen pembeli güzel bir yıldız             60 TL      

2 adet turunculu kırmızılı kısa dikenli kestane (kayalardan ve camdan çok iyi yosun yerler)              Tane 50 TL

Gayet çirkin ama geceleri çıkıp kayalarda yosun bırakmayan acayip canlı Abalone                           75 TL

En sevdiğim LPS = XXL (3 yumruk) sarı renk Elegance (haftada 1 karides verin)                              250 TL

Morlu turunculu, 2 yumruk, bölünenlerle beraber 12+ kafa LPS                                                         180 TL

Kendisi mor, kol uçları fosforlu yeşil, 2 yumruk, bölünenlerle 10-12 kafa LPS                                    180 TL

Sarı renk, boyalı ama rengi atmamış 3 yumruk Sebae Anemon (haftada 1 karides verin)                  120 TL

3-4 renkli Brain, fotoğraftakinden büyük açıyor, 1 yumruk gibi                                                           100 TL

4-5 renkli çok güzel bir Brain, gölge seviyor, 1 yumruk gibi                                                                 100 TL

1 kafa LPS, ceviz kadar açıyor                                                                                                             30 TL

Yukarıdaki son liste gunceldir. Cumartesi Avrupa Yakasi' nda olacagim, istediğiniz yerde bulusabiliriz. Oraya geçmeden öğlene kadar Anadolu Yakasi' nca da uygun yerde bulusabilirim almak isteyenlerle.

Yeni aldığım Moorish Idol bu Elegance' ın etrafında çok dolanıyor, zarar vermesin diye üstüne tül yavruluk kapatmak zorunda kaldım :-( Canlıda bir problem yok, vurma falan olmadı sadece tülün altında hapis kaldı canlı :-( Hemen çok acil almak isteyen olursa 250TL lik canlıyı 150 TL ye verebilirim bu haftasonu falan. Moorish' i isteyen olursa onu da 150 TL ye verebilirim, el kadar kuru yem falan ne bulsa yiyen sağlam balıktır. Bu ikisinden biri gitmeli, beraber olamayacaklar maalesef :-(

Yeni aldığım Moorish Idol bu Elegance' ın etrafında çok dolanıyor, zarar vermesin diye üstüne tül yavruluk kapatmak zorunda kaldım :-( Canlıda bir problem yok, vurma falan olmadı sadece tülün altında hapis kaldı canlı :-( Hemen çok acil almak isteyen olursa 250TL lik canlıyı 150 TL ye verebilirim bu haftasonu falan. Moorish' i isteyen olursa onu da 150 TL ye verebilirim, el kadar kuru yem falan ne bulsa yiyen sağlam balıktır. Bu ikisinden biri gitmeli, beraber olamayacaklar maalesef :-(
moorsih i aldım Eser

Haydaaa, ben Moorish' i satmak istememiştim ki ya; biraz pişman oldum şimdi, keşke yazmasaydım :-( Akşam ararım seni iş çıkışı.

Selamlar

Elegance bu haftasonu için hala 150 TL dir.

Eser cim elegance satilmadiysa aliyorum

Abi bugün uçakla Sivas a Okan a göndermeye calisacagim. Denk gelmezse haber vereceğim sana.

Timsah nasil bu arada abi, kaç cm oldu?

Son LPS ler kaldı, çoğu gitti. Kendime saklamayı düşünüyordum ama SPS ağırlık yapacağımdan mor renk 20+ kafa Candy Cane' i de satıyorum, fotoğrafı aşağıdadır.

GÜNCEL LİSTE:

Genelde camlarda gezen, yosun yiyen pembeli güzel bir yıldız                                                                                              60 TL      

2 adet turunculu kırmızılı kısa dikenli kestane (kayalardan ve camdan çok iyi yosun yerler)              Tane 50 TL

20+ kafa gerçekten güzel bir mor Candy Cane                                                                                  100 TL

Konu görüntüleyen kullanıcılar