Keşfet

Yumusak-sert Fraglar

Gokhanyucel

Yeni Üye
Ad Soyad
Gökhan Yücel
Yumuşak Mercanlar:

Red People Eater Zoa 20 kafa --------------------------------------60 TL

Uploaded with

Star polip fosforik sarı 4cm x4cm frag --- -----------------------30 TL

Starpolip (agız acıksarı kollar beyazımsı) 5cmx3cm----------- 40 TL

Mor zoa 10 kafa-------------------------------------------------------35 TL

Uploaded with

4cmx5xm---------------------------------------------------------------35 TL

Uploaded with

Sert Mercanlar:

Psammocora sp green 5cm x 5cm x5cmh------------------------- 40 TL

Uploaded with

Acropora valida tri-color 2cmx2cmx3-4cm h-------------------- 35 TL (ALT)

Acropora valida tri-color 3cmx3cmx5-6cm ----------------------60 TL (ÜST)

Uploaded with

Montipora foliosa 4cmx5cm

( yeşil yanardonerli kahve- bordo govde, polipler yeşil buyume zon mor) --------- 50 TL

No1

No2

Montipora foliosa 2cmx2cm

( yeşil yanardonerli kahve- bordo govde, polipler yeşil buyume zon mor)---------- 20 TL x 3 adet

M.foliosa tam renk

Uploaded with

Bahçeşehir Bakırköy Beylikdüzünden elden teslim.

1günlük kargo mesafeli yerelere kargo ile yollanır. ( SPSler için hava kosullarından dolayı kargo önermiyorum karsı tarafın istegi üzerine sorumluluk almadan kargolayabilirim.)

Toplu alımlarda otobus kargosu yapabilirim.

Psammocora sp green 5cm x 5cm x5cmh------------------------- 40 TL ayrıldı...

gökhan bey ilk öncelikle iyi satışlar lakin sizin için tehlike örnek teşkil eden sevkiyatları ürün alan hobici o riski göz önüne alarak istiyor diye sizin gibi işi bilen bir insana yakıştıramıyorum o canlıyı bile bile ölüme götürmenizi.

Ben sadece risk teşkil ettigini soyluyorum gecen hafta Ankaraya en sıcak donemde 3 adet kargo cıkardım sorunsuz gittiler o...

Ben gerekli kargo kosullarını saglıyorum sonucta bilen bilir nasıl kargo hazırladıgımı :)

canlıyı kendimden cok sevidiğimi yakın arkadaslarım bilir . Bu hobiyi delilik seviyesinde yapan kişilerdenim :)

bunu yazmamdaki seyi acıklayım yanlıs anlasılma olmasın...

Ben bircok canlı verdigim arkadasa herzaman uyarımı yapıyorum hava sıcak veya soğuk riskli ama sen istersen ona gore kargo hazırlarım diyorum...

Kargo firmalarının yaptıgı hatalar yuzunden fazla bekletme unutma vs gibi nedenler beni korkutan...

Yaz aylarında kargolarımı belli bir sure serin olması için soğuk su torbları ile tamponluyorum. Kargolarımı aksam kargo alımı 18 30 da bitiyor 1820 de veriyorum ve sabah erken almaları için canlıyı yolladıgım arkadasları uyarıyorum ve kargo takipleirni veriyorum...

Yani Samet bey ben sadece uyarımı yapıyorum isteyene ona gore ortam kosuluna uygun hazırlıyorum.

Bu sadece yaz için değil. Dogu bolgelerimize kıs aylarında sorunsuz canlı yolladım kolilerin içlerine sıcak yakılar koyarak.. Eger bir sorun olduysada canlının ilk haftaki durumuna gore eger kotu veya olmus ise daha iyi kargolama ile tekrar yeni cnalı yolluyorum ....

Kimi arkadaslar benim uyarılarıma karsı kargo yapalım diyorlar onun uzerine bende dahada dikkatli kargo hazırlıyorum...

Samet bey inşallah anlamısınızdır.

CAnlıya gerekli degeri veriyorum merak etmeyin ....

Güncel...

Gökhan, günaydın

Starpolip (agız acıksarı kollar beyazımsı) 5cmx3cm----------- 40 TL

rica ediyorum. hesap no. öm den bir daha atarsan sevinirim dostum.

kolay gelsin.

Starpolip (agız acıksarı kollar beyazımsı) 5cmx3cm----------- 40 Tl satıldı

Çok teşekkür ederim Gökhan,

bu arada Psammocora'yı kaçırdığıma üzüldüm. İlanını geç gördüm. Senden geçenlerde aldığım her iki acropora da muhteşem durumdalar. Onları dediğin gibi akıntı bol ve ışığa yakın yerlere yerleştirdim. Birkaç gün içerisinde bile gelişmeye başladıklarını gösteren gelişmeler kaydediyorlar. Her zamanki gibi kargolaman mükemmeldi. Hatta paketi açana kadar canım çıktı :) )))

eft yi birazdan geçiyorum.

görüşmek üzere.

ty

Güncel

Tunc abi gule gule buyut :) asıl zoaları buyut abi :) gidip geleyim isteyecem senden birer ikişer kafa :)

Güncel....

yumusak mercanların hepsi ayrılmıstır....

Sertler guncel...

Sertler guncel...

Sertler Güncel....

Sertler Güncel....

Acropora valida tri-color 3cmx3cmx5-6cm ----------------------60 TL (ÜST)

No2 monti folisa

ayrıldı...

( yeşil yanardonerli kahve- bordo govde, polipler yeşil buyume zon mor)---------- 20 TL x 3 adet

( yeşil yanardonerli kahve- bordo govde, polipler yeşil buyume zon mor) --------- 50 TL

No1

Güncel liste....

SPS fraglar ile takas olur.....

No1

Güncel liste....

SPS fraglar ile takas olur

Konu görüntüleyen kullanıcılar