Keşfet

Yurt dışından Hazır Sıvı Katkı alan Varmı ? Gümrükten Geçiyormu ?

Bekturk

Yeni Üye
Ad Soyad
Mehmet
merhaba arkadaşlar başlıktada bahsettiğim gibi 

şu linkten c-balance almayı düşünüyorumda 

gönderiyolarmı türkiyeye onuda bilmiyorum 

acaba sipariş etsem gümrüğe takılırmı 

türkiyede bulamadım büyük galon olanından

alan varmı bu ürünü yurtdışından arkadaşlar ?

10 seneden fazladır herşeyimi yurt dışından alıyorum, neler getirdiğime inanamazsınız :) Koli üstüne mantıklı ve masum birşeyler yazdırın (Amazon satıcıları pek yapmaz bunu, neyse onu yazarlar) ve değer olarak yeni yönetmelik gereği max. 25-30 USD değer görünsün. Böyle katkı vb. ağır olduğu için navlunu çok tutar ve fiyat olarak kurtarmaz sizi haberiniz olsun. KZ vb. markaların minik şişelerini alırsanız navlun az tutar ve ucuza gelir...

eser abi cevabın için teşekkürler 

30 $ altı muhabbetinin daha yürürlüğe girmediğini sanıyorum yada yanılıyorumdur :)

benim sıkıntım sıvı maddelerin gümrükten geçemediği söyledilerde o yüzden

biodigest filanda almayı düşünüyorum

Sınır şuan $30.

Ben Prodibio, KZ vb. her tür sıvı vb. herşeyi getiriyorum. Dediğim gibi; hafif şeyler olsun yoksa navlunu çok tutar ve fiyat kurtarmaz. Üstüne de basit ve şüphe uyandırmayacak bir ürün açıklaması yazdırın...

Geçen sene discus akvaryumum için parazit ilacı almıştım. Benimki takılımştı gümrükte, ilaç olduğu içinmidir bilemedim.. ama bir sürü insanda getirtiyor açıkçası

Bende amazondan çok ürün aldım. Hatta Fritz in en büyük bidon bakteri kültürünü aldırdım. 80-90$ lık üründe. Hİç sorun olmadı. Bilginize..

Bende yılbaşından önce seachem reef plus aldım gümrükten döndü.polylab reef roids aldım oda döndü. Amazon.

Gümrük tamamen şanstır , minicik birşey alırsınız takılır , koca bidon getirtirsiniz gelir . Ancak C-balance v.b ürünü almak çok mantıklı gelmiyor. Navlunu(Taşıma bedeli) fazla olacaktır. Küçük ürünler denenebilir. 

Amazoondan degil de ebayden alirsaniz, saticiyi da dusuk fiyattan faturalayip deklare etmesi icin uyarirsaniz sorun olma olasiligi iyice dusecektir. Ornegin 3 kere reefroid ve polyp booster getirdim, hic birinde takilmadi.

Ebay ve Amazon'dan yukarıda da yazdığım gibi ben senelerce çok şey aldım ama artık onlar zor çünkü Paypal ödeme Türkiye'de kapatıldı maalesef...

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri