Keşfet

Yurtdışından yem ve ilaç getirmek

okaya10

Yeni Üye
Ad Soyad
Orhan KAYA
Arkadaşlar merhaba

Yurtdışı sitelerden mercan yemi , aminoasit ve sıvı akvaryum katkilari gumruge takilip iade olmadan nasil getiriyorsunuz ?

Selamlar;

Fritz dahil çoğu katkı ve yem piyasada mevcut.Bence spesifik bir ürün peşinde değilseniz riske girmeye gerek yok. Sıvı katkılar zaten sıkıntılı gümrük kontrolune illa ki takılıyor.

Bu arada nedense Red Sea ürünlerin de sıkıntı var, e test kit veya katkıları piyasada mevcut değil. Sanırım distrübütor un onceliğinde değil.

brgds

Pollylab ürünleri ve kz ürünleri olmadığı için böyle bir arayışa girdim mecburen 

Anladım, eskiden Ekstrem KZ yi eksik etmezdi ama Aquaforest ürün gamını arttırınca aquaforest ürünlerine yüklendi. Bence kendini kanıtlamiş ürünler ve ben kullanıyorum. Pollylab ürünleri zaman zaman piyasada bulunuyor, iyi takip etmek gerek.

Yok eger beklemek istemiyorsanız benim gibi yapın eş,dost akraba varsa yurtdışına gidenlerle gittikleri şehirde deniz akvaryum dukkan adreslerini bulup paylaşın onlar gidip alsınlar. Mesela Londra merkezde, isvicre de vs ulasılabilir akvaryumcular var. Not parite yuksekliğinden fazla bir fiyat farkı olmuyor ne yazık ki Turkiye ile.

Yada buradan maddi olarak uzulmeyeceginiz bir deneme alışverişi yapın. Tax free olarak alım yapiyorsunuz ayrica DHL ile gonderim yapıyorlar ve sanırım gumruk işlerini DHL hallediyor o yuzden naklıye ücreti cok yuksek.

brgds

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri