Keşfet

Zebrasoma Rostratum (siyah Tang)

KANİ

Yeni Üye
Ad Soyad
Kani VARDAR
ÖM .İLE FİYAT ATARSANIZ SEVİNİRİM TERCİHEN (M) BOY

Ben henüz Türkiye'de görmedim, sadece scopanın siyahını görmüştüm ama ağzı bunun gibi uzun değildi. Yurtdışı fiyatları hakkında fikir edinmek için aşağıdaki linke bir göz atın isterseniz.

bunun haricinde beyaz kuyruğu olanlarda var ismini hatırlayamadım ama ben burenklere hastayım akvaryumda bir başka oluyor

aslında akv.da canlı görürseniz çok da güzel / özel olmadığı konusunda bana hak verirsiniz. böyle pahalı bir canlı arıyorsanız achilles düşünmenizi öneririm.

bunun haricinde beyaz kuyruğu olanlarda var ismini hatırlayamadım ama ben burenklere hastayım akvaryumda bir başka oluyor

Kuyrugu beyaz olanı bilmiyorum ama daha pahalı bir tür olan gemmatum (gem tang) un kuyrugu sarı. O da nadir bir tür.

Black tang ve gem tangin bakımı kolay diğer yellow veya brown tangden bir farkı yok ama , achilles tangi her akvaryumda yaşatmak pek mümkün olmuyor malesef.

ben bunun parlak(canlı) siyah ve kuyruğu beyazını görmüştüm arkadaşlar anlatılmaz yaşanır. Hareketleri sanki suda buz dansı yapıyormuş gibi birde diğer renkler arasında zıt bir renk baya güzel oluyor evet achilles tangi biliyorum ama renkleride başarılı mesele bende yellow, blue ve powder brown var. Bunlar canlı renkler ,hadi cromis ve palyaçolarıda katalım birde akvaryumda o kadar çeşit mercan rengi araya siyah lazım bence

Bu balığı birara maviakvaryumda görmüştüm fiyatıda 1000 dolardan fazla idi ayrıca almanyada gördüm hiç beğenmedim diyebilirim.

bin doları bilmem ama Pasifik akvaryumda iki sene önce makul bir fiyattaydı fakat benim akvaryum daha oturmadığından o zamanlar almamıştım.

Konu görüntüleyen kullanıcılar