Keşfet

Zoa ve paly seyirlik :)

bence mesele canlıları bulmak. Birkaç çeşit dışında bu kadar güzelleri nasıl edinilebilir acaba ...

20-25 çeşit zoa topladım fakat her nedense belli bir süre sonra erimeye başlıyorlar.Hiçbir neden yokken kayalar günden güne boşalıyor.Bu yüzden zoalardan vazgeçtim artık.

20-25 çeşit zoa topladım fakat her nedense belli bir süre sonra erimeye başlıyorlar.Hiçbir neden yokken kayalar günden güne boşalıyor.Bu yüzden zoalardan vazgeçtim artık.
ALlah allah forumda zoa tankına sahip birkaç kişi vardı aslında. Hatta öyle hızlı ürüyorlardı ki frag yapıp satmaya yetisemiyorlardi. 

Acaba sizde niye öyle olmadı 

Peki 20-25 tane çeşidi nereden edindiniz acaba 

Zoalar için stabil su değerleri bol besleme ve düzenli su değişimi yapmanız lazım.

Zoalar için stabil su değerleri bol besleme ve düzenli su değişimi yapmanız lazım.
Düzenli su değişimi işini düzenli yapamadım galiba

ALlah allah forumda zoa tankına sahip birkaç kişi vardı aslında. Hatta öyle hızlı ürüyorlardı ki frag yapıp satmaya yetisemiyorlardi. 

Acaba sizde niye öyle olmadı 

Peki 20-25 tane çeşidi nereden edindiniz acaba 
haftasonları sıkıldıkça esnafları gezdim, forumda değişik tür satanları takip ettim.İstanbulda olunca bir şekilde toplanıyor fakat bu işi ciddiyeti ile yapmak lazım.Tüm ülkeler türleri toplayıp kendi üretimlerini yapmaya çalışırken biz hala dışardan alıyoruz.

Konu görüntüleyen kullanıcılar