Keşfet

1000 Litre Hacimli Komple Akvaryum/İstanbul - Fiyatı Kendin Belirle

Bende bir ara düşünüyordum ama eni çok büyük kapıdan geçmez :)

Evet kapıdan geciyor. Sadece agır. Kuvvetli 4-5 kisi ancak tasıyabilir.

OM lere buradan cevap vermeyi uygun gordum.

1- Takas dusunmuyorum.

2- Benden fiyat istemeyin, teklifinizi yapın. Degerlendireyim.

Sonucta bunu ihtiyacı olan birine verecegim. Satmak icin almak isteyen bosuna heveslenmesin.

Akvaryumun tasınması konusunda yardımcı olurum. Tankı kaldırıp, tasınabilmesi icin yapılan ozel araba (tekerlekli el arabası gibi) uzerine yerlestirip tasınacak araca kadar kolaylıkla goturmek mumkun.

Fiyatı almak isteyen belirlesin Celal. Aslında çok net yapmak istediğim ama talip yok anlaşılan. Her türlü fiyatı değerlendireceğim. Azı çoğu yoktur.
Merhabalar Gökçe bey . Akvaryum benim için bayagı büyük ama yerim müsait . Ben açıkçası bir teklif vermek istiyorum tabii sizin akvaryuma gerçek değeri anlamında layık değil ama . Şu an Çanakkaldeyim ve 2 gündebir bir kamyonetimiz oraya gelip gidiyor ; nakliye problem olmaz .

Şuan bir akvaryumcudan 60*60*140 boyutlarında bir akvaryum akmak üzereydim . Taşırma sistemiyle beraber 480 tl. fiat almıştım . Eğer olur derseniz 500 tl. param hazır . İlk gelen arabayla parayı gönderip akvaryumu aldırabilirim . Olumlu yada ulumsuz haber bekliyorum . Saygılar iyi günler .

Merhabalar Gökçe bey . Akvaryum benim için bayagı büyük ama yerim müsait . Ben açıkçası bir teklif vermek istiyorum tabii sizin akvaryuma gerçek değeri anlamında layık değil ama . Şu an Çanakkaldeyim ve 2 gündebir bir kamyonetimiz oraya gelip gidiyor ; nakliye problem olmaz . Şuan bir akvaryumcudan 60*60*140 boyutlarında bir akvaryum akmak üzereydim . Taşırma sistemiyle beraber 480 tl. fiat almıştım . Eğer olur derseniz 500 tl. param hazır . İlk gelen arabayla parayı gönderip akvaryumu aldırabilirim . Olumlu yada ulumsuz haber bekliyorum . Saygılar iyi günler .
Akvaryum sizindir. Hayırlı olsun. Detayları OM veya tel ile gorusebiliriz. Cebim: 0535 217 35 11.

Valla helal olsun gökçe abi resmen bedavaya verdin gitti yani ..

Gökçe, sende mi Tropheus beslemeye karar verdin :)

Gökçe bey ne diyeceğimi şaşırdım . Tek kelimeyle tebrikler helal olsun . Bu ortamda tanıdığım bir halit ( Halit APAK ) abi vardı delikanlı dobra şimdi birde Gökçe bey var .

Valla helal olsun gökçe abi resmen bedavaya verdin gitti yani ..

Gökçe bey ne diyeceğimi şaşırdım . Tek kelimeyle tebrikler helal olsun . Bu ortamda tanıdığım bir halit ( Halit APAK ) abi vardı delikanlı dobra şimdi birde Gökçe bey var .
Amacım ihtiyacı olana yardımcı olmaktı. Canakkale'ye ufak da olsa yardımım olabilecekse ne mutlu bana. İnsallah nakliye isini de sorunsuz cozebiliriz.

Gökçe abi sen heralde türkiyenın her iline bi iyilik yapmak istiyosun trakya ya sıra geldınde haberım olsun bakarsın bende bi tank kurarım abi :)

Canakkale isi tasima zorlugundan dolayi yatti. İlan tekrar gunceldir.

merhaba;

elinizde deniz akvaryumu ile ilgili donanım var mı ps, armatür gibi donanıma da ihtiyacım olacak.

deniz akvarymuna yeni başlayacağım için bütün düzeneğe ihtiyacım var ve elimde hiçbirşey yok.

bir de eğer bana bir fiyat verebilirseniz bu akvaryuma sahip olmak istiyorum.

deniz akvaryumuna daha önce sahip olmadığım için bu güzel tank hakkında fiyat kestirmesi yapamıyorum.

bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

şimdiden teşekkürler

nickler benziyor isimler aynı :)

merhaba;elinizde deniz akvaryumu ile ilgili donanım var mı ps, armatür gibi donanıma da ihtiyacım olacak.

deniz akvarymuna yeni başlayacağım için bütün düzeneğe ihtiyacım var ve elimde hiçbirşey yok.

bir de eğer bana bir fiyat verebilirseniz bu akvaryuma sahip olmak istiyorum.

deniz akvaryumuna daha önce sahip olmadığım için bu güzel tank hakkında fiyat kestirmesi yapamıyorum.

bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

şimdiden teşekkürler
Merhaba Orhan bey,

Akvaryumu, sehpasını, sumpını ve su ekleme bolumunu daha once verilmis olan 500 TL ye veririm. Tasımak icin 4-6 kisiye ve kamyonete ihtiyacınız var. Yahut camları sokerek de goturebilirsiniz. Elimde yaklasık 60-70 kg ufak mercan kırıgı ve kum karısık var. Balkonda duruyorlar. Onların hepsini 100 TL ye verebilirim. Ayrıca ATI Powermodule 4*54W T5 armatur var. Onu da 650 TL ye veririm. Baska malzeme yok maalesef.

Guncel.

merhaba ben daha önce tatlı su akvaryumu besledim benimde büyük bir tankım vardı ama bi arkadaşıma hediye ettim .

ama sizde biliyorsunuzki bu iş hastalık derecesinde bir olay o yüzden yeniden başlamak istiyorum.tankı ve malzemeleri toplam kaça bırakırsınız .bu narada rssmi varmıdır ben ataşehirde oturuyorum .siz nerdesiniz.

saygılar

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlan tarihi bakarsanız güncel oldugunu zannetmiyorum

Konu görüntüleyen kullanıcılar