Keşfet

130*65*50h HTeSReeF

Sohal...

218dba258e998f6742c61cd08fccb9ac.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar mercan ve balık girişinden sonra sistemin oturması için yavaşladık haliyle.. Yineden duramadım hafta sonu yeni mercanlar kayalar gelecek şimdilik elimdeki kaya dizaynını değiştirerek yeni gelecek olanlara yer açtım. Hafta sonu nihai tasarımı da yapıp öyle bir görsel paylaşırım. Bu arada malzeme olarak 4000'lik kafa motoru suyu çevirmeye yetmedi bundan dolayı 8000'lik aldım ayarlanabilir hafta sonuna kadar sisteme entegre edeceğim. 

gelecek görseli bekliyorum bakalım nasıl bir tablo cıkacak 

8000'lik kafa motorunu taktım fakat istediğim sump akıntısını gene elde edemedim onuda son ayarda çalıştırmama rağmen garip :S Dizayn şimdilik böyle yeni kaya ve mercanlar geldi fakat sohale kaya aralarında gezecek alan yapamadım onun için akvaryum dizaynını tekrar değiştireceğim kayaları yükseltmem gerekli. Şimdilik bir görsel ile devam edelim.

Ekli dosyayı görüntüle 49267

Merhaba sohale gönlünce gezebileceği mağaralar yaptık. 21cm balık rahatça girip çıkabileceği bir sürü yeri oldu. Görsel olarak mercanların kapalı oldukları bir fotoğraf var elimde çok net değil daha ne ve tüm mercanlar açık hali ilede yeni bir görsel ekleyeceğim. Şimdilik son durum bu şekilde ufak tefek yerini sevmeyen mercanlarda oynamalar yapıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 49317

Hayırlı olsun Kardeşim çok güzel olmuş 

Merhaba,

Biraz zaman geçti bu arada tanktan bazı kayalar çıktı farklı kayalar girdi.

Balık sayısında ciddi azalma var sadece 3 balık ile devam ediyorum. Onlarda bicolor ve pygmy angel birde brown tang.

Yeni mercan girişi çok olmadı bir kaç parça sadece.

Elimde fazlaca olan hairy mushroom ve star polipleri azaltıyorum bu aralar onlar çok yer kapladı tankta. 

Sonrası için bir kaç balık ve mercan eklemesine devam edeceğim.

Merhaba,

Biraz zaman geçti bu arada tanktan bazı kayalar çıktı farklı kayalar girdi.

Balık sayısında ciddi azalma var sadece 3 balık ile devam ediyorum. Onlarda bicolor ve pygmy angel birde brown tang.

Yeni mercan girişi çok olmadı bir kaç parça sadece.

Elimde fazlaca olan hairy mushroom ve star polipleri azaltıyorum bu aralar onlar çok yer kapladı tankta. 

Sonrası için bir kaç balık ve mercan eklemesine devam edeceğim.
Halil bey merhaba,

Maşallah kurulumuz çok güzel olmuş. Bende 2 aylık bir kurulumdayım, yeni sayılırım.

Hairy mushroom ve star polip arıyordum bende nasıl azaltıyorsunuz merak ettim :)  

Halil bey merhaba,

Maşallah kurulumuz çok güzel olmuş. Bende 2 aylık bir kurulumdayım, yeni sayılırım.

Hairy mushroom ve star polip arıyordum bende nasıl azaltıyorsunuz merak ettim :)  
Merhaba,

Hayırlı olsun kurulumunuz. İlanım var fazla olanları ayarladım bir yandan satılıyor onlarda yavaş yavaş. Çok olunca güzel durmadı tankta yada bana öyle geldi onun için azaltma kararı aldım. 20 kafa daha hairy var bir miktarda star polip mevcut. 

Güncel resimler var mı? 

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri