Su tamamlamaların 2. elde dahi 100TL civarı olması dikkatimi çekti. Derdim tuzlu suyu erişilebilir kılmak olduğundan ve bir su tamamlamaya ihtiyacım olduğundan biraz araştırma yapıp siparişimi verdim.
Toplam $8.85 = 23 TL tuttu. 2TL de kablo gitse yuvarlak hesap 25 hadi bilemedin 30TL diyelim.
Top-off switch montajı için pleksi plastik vida gibi parçaları üretmek zor geldiğinden ve mıknatıslı sistemin daha pratik olacağını düşündüğümden mıknatıs da sipariş ettim. Mıknatısları epoksi ile boyamayı düşünüyorum sudan yalıtmak için. Bir risk olarak neodyum mıknatıs çok güçlü olduğundan top-off switch i etkileyebilir. bu durumda biraz uzaklaştırmak gerekebilir. Bunu deneyerek göreceğiz.
Yine çinden sipariş ettiğim için siparişin gelmesi 1 ay kadar sürer. Tuzlusu sabır işi deyip acele edenlere selamlar.
Siparişler gelene dek bekleyeceğiz artık
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
: $2.88
Giriş yap veya üye ol.
: $1.99
Giriş yap veya üye ol.
:$0.99
Giriş yap veya üye ol.
: $2.99Toplam $8.85 = 23 TL tuttu. 2TL de kablo gitse yuvarlak hesap 25 hadi bilemedin 30TL diyelim.
Top-off switch montajı için pleksi plastik vida gibi parçaları üretmek zor geldiğinden ve mıknatıslı sistemin daha pratik olacağını düşündüğümden mıknatıs da sipariş ettim. Mıknatısları epoksi ile boyamayı düşünüyorum sudan yalıtmak için. Bir risk olarak neodyum mıknatıs çok güçlü olduğundan top-off switch i etkileyebilir. bu durumda biraz uzaklaştırmak gerekebilir. Bunu deneyerek göreceğiz.
Yine çinden sipariş ettiğim için siparişin gelmesi 1 ay kadar sürer. Tuzlusu sabır işi deyip acele edenlere selamlar.
Siparişler gelene dek bekleyeceğiz artık
Moderatör tarafında düzenlendi: