Keşfet

25Tl Eksik Su Tamamlama

Hocam 150 lira verip aldığın ile kendi yaptığının arasında ben pek fark olacağını sanmıyorum sonuçta onda da aynı malzeme var. He dersen ki ben 300-350 verip ato alırım su bitince otomatik kapanır yanlış bağlantıda suyu keser ona tabiki eyvallah haklısın derim ama gel gör ki zaten akvaryum değil kara delik at at kayboluyor eksiği hiç bitmiyor ama kana karıştığı içinde vazgeçilmiyor :(

Sent my iPhone using Tapatalk

Başarılı çalışma olmuş tebrik ederim. İşi sağlama almışsınız. Ama ben yinede sıkıntı yaşadığım için bilinen ürün tarafındayım ve pahalı ve güvendiğim şamandırayı tercih ettim. artık sıkıntı çıkmıyor gerçektende.

???

Sent my iPhone using Tapatalk

Merhaba.

So tamamlama ünitesi yapmak istiyorum. Ekteki resimler doğrumudur. Başka ne gerekir. Yardımlarınızı rica ederim
a22cdbb87e8bdcd2dee94c5f5f999858.jpg
fd9a570b7ef98b30aac155a1c9d9a971.jpg
01475e1120fe1efd97283bbcbc21dcf2.jpg

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğrudur bekir bey.Bu şekilde yaptığım su eklemeyi yıllardır sorunsuz kullanıyorum.

Ürünler bilhassa röle doğrumu sizce

selam o dc motor 1 metreye basamayabilir, bana biraz güçsüz küçük gozüktü resimden, bu arada benim eksik su tamamlama sistemimde 30tl, entes ssr04 paslanmaz elektrodlu röle :)
 Cihan bey, bunu 25 tl ye  satın aldığınızda 2 elektrod ve bir terminali yanında mı veriyorlar?

O zaman öyle almıştım ama şimdi 40 tl elektrrod dahil olabilir

Sent my SGH-I317M using Tapatalk

Ürünler bilhassa röle doğrumu sizce

Özelden yazarsanız yardımcı olayım.Bu şema ve herşey doğru.12v röle kullanmanız güvenlik olarak daha iyi.220 v kullanırsanız şandrada sorun olduğunda 220v elektrik suya karışabilir. 12v olursa karışsada bişey olmaz.

Geç gelen güncelleme:

Tankı küçültüp pico yaptım. Yaklaşık 10 aydır pico ile devam ediyorum.

Top-off switch'li çözümün pek de iyi bir çözüm olmadığı kanaatine vardım. 2 defa taşma oldu. Yeni tankta Algebra'nın kullandığı SSRC-04 sıvı seviye kontrol rölesini kullanıyorum. Çok daha başarılı.

probları iyi sabitlemen çok önemli, birtanesi çıkıp su ile teması kesilirse bir şekilde tekrar taşma olabilir. paslanma içinde fishstreet birara titanyum tel satıyordu uygun fiyata, problar değiştirilirse onunla belki o da iş görebilir. ama ben uzun zamandır kullanıyorum, bir olumsuzluk görmedim mercanlarda yada canlılarda

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar