Keşfet

3.Seruven (Hakan Aslankara Dropp off )

Sagolun hocam :)

Yosun sorununu astik artik. Chelmon gitti phosfat dustu

Maasallah cok guzel bir tank.Balik cesitliligine bayildim.Resiften bir kesit gibi.Biraz daha mercan eklenmesiyle dort dortluk bir tank olacaktir.bu arada fridmani ler esmi? Satmayi dusunuyormusunuz birini

Maşallah çok güzel fakat keşke o damselları atmasaydınız demeden geçemeyeceğim.İnşallah ilerde sıkıntı olmazlar.

Maasallah cok guzel bir tank.Balik cesitliligine bayildim.Resiften bir kesit gibi.Biraz daha mercan eklenmesiyle dort dortluk bir tank olacaktir.bu arada fridmani ler esmi? Satmayi dusunuyormusunuz birini
Tsk ederim . Degerleri hala stabilleyemedim. Sonra dediginiz gibi mercan ile sistemi susluyecegim. Fridmaniler esler . O yüzden elden cukarmayi dusunmedigim canlilardan. Fakat satacak olursam bilgi veririm .

Iyi hobiler

Maşallah çok güzel fakat keşke o damselları atmasaydınız demeden geçemeyeceğim.İnşallah ilerde sıkıntı olmazlar.
Haklisiniz Kucucuk ken girdiler tanka. Hareket katiyorlarm Dediginiz gibi genleri hic masum olmayan canlilardan. Olmadi ileride sistem den cikacaklar

Buyuk bir darbeye maruz kaldim ilanlarda  da göreceğiz uzere iki onemli tang im tatil dönüşü patlayinca komple tankı evden kapatip, depoda duan 80 lik tank a tasiyacaktim. Hatta ne varsa cikarip, elimde kalanlar ile nefsimi hakim olmaya çalışacaktım. İki hafta zorunlu misafirden dolayi transfer islemi bekledim iki hafta sonunda evdekilerin israsi sonrasinda drop of ile evde hobiye devam kararina vardik. canlilarin yuzde 70 si Taner temiz abimde tankinda yerini aldilarm Lps ve kum uzerindekileri cikarip depodaki karantina tankina aldim. Yani Sps agirlikli ve elimdeki simdiki canlilarla devam. Bakalim ruzgar daha nerelere goturecek. Herkese iyi hobiler

Hakan geçmiş olsun benim görüşüm drop-off sps ye uygun değil. Çünkü akıntıyı tam ayarlayamıyorsun ve mutlaka tortu bir yerlerde birikiyor. Sen bir dene bakalım bize tecrübelerini anlatırsın.

Hakan geçmiş olsun benim görüşüm drop-off sps ye uygun değil. Çünkü akıntıyı tam ayarlayamıyorsun ve mutlaka tortu bir yerlerde birikiyor. Sen bir dene bakalım bize tecrübelerini anlatırsın.
Tsk ederim abim. Bakalim simdilik nasil olacak

Maşallah çok güzel..

Arkaya doğru kayalar biraz daha yükselerek gitse daha da güzel olur gibi...

Merhaba bu tanklar hakkında merak ettiğim bir nokta var .. Bunlar çok güzel tanklar fakat, sanki pislik basamağın alt kısmında kalacakmış gibi hissediyorum. Aslında akış dinamiği olarak da bu şekilde olması gerekiyor. Oranın tortusunu kaldırmak için ne yapıyorsunuz ? dip çekimlerini alt kısımdan mı yapıyorsunuz ? şimdiye kadar bir eksisini gördünüz mü ? 

Merhaba bu tanklar hakkında merak ettiğim bir nokta var .. Bunlar çok güzel tanklar fakat, sanki pislik basamağın alt kısmında kalacakmış gibi hissediyorum. Aslında akış dinamiği olarak da bu şekilde olması gerekiyor. Oranın tortusunu kaldırmak için ne yapıyorsunuz ? dip çekimlerini alt kısımdan mı yapıyorsunuz ? şimdiye kadar bir eksisini gördünüz mü ? 
Slm tsk ederim oncelikle ilginiz icin.  Ölçüler 60x60 h: on 70 arka h 45 cm boyle bir olculerde 2 tane Rw8 ve 5000 lik kafa motoru ile sirkilasyon yapinca olay bitiyor

Konu görüntüleyen kullanıcılar