SEROL10
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Süleyman
Birçok akvaryum kurulum tecrübesinden Sonra kafamdaki tuzlu su akvaryumu için yaklaşık 10 sene önce başladığım maceram 3 defa çeşitli sebeplerle başarısızlıkla sonuçlandı, tam artık hobiden soğumaya başlayıp ne var ne yok satmışken eski dostum ve deniz akvaryumu hobisine ilk adımı birlikte attığım kendiside hobici olan değerli arkadaşım Alper ŞENOĞLU' nun Balıkesir' de MGA Pet Shop isimli mekanı açtığını öğrenmem ve yanına hayırlı olsun demek için uğramamla başladı ve içimdeki ateş tekrar alev aldı ve bu seferki kurulumun değerli dostumunda ilgi alaka ve çabalarıyla içimize sinen güzel bir çalışma olduğu düşüncesindeyim, beni tekrar hobiye döndürme, malzeme seçimi, tedariki, kurulumu ve şu andaki süreçte beni yanlız bırakmayan değerli dostum MGA Pet Shop sahibi Alper ŞENOĞLU' na tekrar teşekkürler
Ekli dosyayı görüntüle 37679
Ekli dosyayı görüntüle 37680
Ekli dosyayı görüntüle 37681
Ekli dosyayı görüntüle 37682
Ekli dosyayı görüntüle 37683
Ekli dosyayı görüntüle 37684
Ekli dosyayı görüntüle 37685
Resimlere ve bilgilendirmeye burdan devam, yazım hataları için kusura bakmayın telefondan yüklemeye çalışıyorum.
Tank : Yener yılmaz yapımı 90x60x50 ana tank ve sump , Yener ustamın ellerine sağlık tüm ayrıntılar düşünülmüş mükemmel bir tank.
Protein skimmer : Bubble magus nac 5
Aydınlatma :Maxspect r420r 130w 15000kelvin
Sump motoru : xilong xl 135
Kum : Nature's Ocean
Kaya : Nature's Rocks
Tuz : Marinium
Akıntı motoru : jebao rw 4
Ekli dosyayı görüntüle 37679
Ekli dosyayı görüntüle 37680
Ekli dosyayı görüntüle 37681
Ekli dosyayı görüntüle 37682
Ekli dosyayı görüntüle 37683
Ekli dosyayı görüntüle 37684
Ekli dosyayı görüntüle 37685
Resimlere ve bilgilendirmeye burdan devam, yazım hataları için kusura bakmayın telefondan yüklemeye çalışıyorum.
Tank : Yener yılmaz yapımı 90x60x50 ana tank ve sump , Yener ustamın ellerine sağlık tüm ayrıntılar düşünülmüş mükemmel bir tank.
Protein skimmer : Bubble magus nac 5
Aydınlatma :Maxspect r420r 130w 15000kelvin
Sump motoru : xilong xl 135
Kum : Nature's Ocean
Kaya : Nature's Rocks
Tuz : Marinium
Akıntı motoru : jebao rw 4