alper1989gs
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Alper Tekin
Herkese Merhaba, yıllardır büyük bir ilgiyle takip ettiğim tuzlu su akvaryumu sonunda bize de nasip oldu. Bu günlük ile hem değerli yorumlarınızdan yararlanabilecek hem de benim gibi yeni başlayan arkadaşlara bir örnek teşkil edeceğim. 2-3 yıllık araştırma ve takibin sonunda bu işi en hakkıyla yapan firmalardan biri olan Ekstrem akvaryum ile maceram başladı. Umarım kazasız belasız ve sizlerinki kadar güzel bir akvaryuma sahip olabilirim. Lps tankı olacak ve balık miktarını abartmamaya çalışacağım. Sistem şu şekilde:
Camlar Ex Clear
Sump 50*40*40 + su ekleme
Ps: Curve 7
Geri Dönüş: Newa Jet 3000
Aydınlatma: Ecotech Marine Radion XR30
Dalga Motoru: Tunze 6020
Ekstrem Medya Reaktör+ Biopellet
Reaktör Motoru: Newa Jet 1700
Kum: Aqua Juraperle 25kg
Kaya: Caribsea Southseas 18Kg
Tuz: Reefcrystals 25kg
Ekstrem RO
Karbon: Clear Fx Pro 290
Su ekleme: Reef octopus alınacak
Sistem 9 Nisan 2015te start verdi. Giray abinin tavsiyelerine göre bakteri kültürü kullanıldı. Işık ilk günden düzenli yanıyor. Bugün 17. gün her ne kadar boş akvaryum görsel şölen yaşatmasa da sağlıklı bir sistem için beklemeye devam. Tavsiyeleriniz benim için değerli, paylaşımlar sayesinde her geçen gün yeni şeyler öğreniyoruz.
Birkaç foto
Ekli dosyayı görüntüle 28745
Ekli dosyayı görüntüle 28746
Ekli dosyayı görüntüle 28747
Camlar Ex Clear
Sump 50*40*40 + su ekleme
Ps: Curve 7
Geri Dönüş: Newa Jet 3000
Aydınlatma: Ecotech Marine Radion XR30
Dalga Motoru: Tunze 6020
Ekstrem Medya Reaktör+ Biopellet
Reaktör Motoru: Newa Jet 1700
Kum: Aqua Juraperle 25kg
Kaya: Caribsea Southseas 18Kg
Tuz: Reefcrystals 25kg
Ekstrem RO
Karbon: Clear Fx Pro 290
Su ekleme: Reef octopus alınacak
Sistem 9 Nisan 2015te start verdi. Giray abinin tavsiyelerine göre bakteri kültürü kullanıldı. Işık ilk günden düzenli yanıyor. Bugün 17. gün her ne kadar boş akvaryum görsel şölen yaşatmasa da sağlıklı bir sistem için beklemeye devam. Tavsiyeleriniz benim için değerli, paylaşımlar sayesinde her geçen gün yeni şeyler öğreniyoruz.
Birkaç foto
Ekli dosyayı görüntüle 28745
Ekli dosyayı görüntüle 28746
Ekli dosyayı görüntüle 28747
Moderatör tarafında düzenlendi: