Keşfet

75*55*45 - Bismillah

Benim tankimda Diatom basladiktan 3-4 gun sonra yesil alg dönemi basladi, özellikle camlarda sildikten bir iki saat sonra bile tekrar olusuyordu. Daha cok kahverengi-yesil bir rengi var.Bu dönemde isik suresini azalttim ve sadece mavileri yaktim.Bir hafta icinde camlarda ve daha az olustugu kaya ve kumda iyice azalip yok oldu. Yani yasadiginiz dogal bir surec...
Gökhan bey şu an 5. Haftadayız, kumda yanlarda şu şekilde kahverengileşme var bu tüm alana yayılacak galiba değil mi?Ekli dosyayı görüntüle 29103

Aynen, ben de bu surecten geciyorum

Arkadaşlar camda iğne deliği boyutunda beyaz arkadaşlar dolanmaya başladı, hayır mı şer mi bunlar? Silecekle sileyim mi?

Dokunmayın onlara , zararsız podlardır , ilerde mandarin beslerseniz bir tek bunlarla besleniyorlar :) Hem balıklara canlı yem oluyorlar. Sabırlı olun tank çok güzel görünüyor

Dokunmayın onlara , zararsız podlardır , ilerde mandarin beslerseniz bir tek bunlarla besleniyorlar :) Hem balıklara canlı yem oluyorlar. Sabırlı olun tank çok güzel görünüyor
Teşekkür ederim Seçkin Bey, dediğiniz gibi kendi hallerine bıraktım vızır vızır dolanıyorlar akvaryumda =)

Akvaryum 7. Haftasında ve kayalarda ve kumda yeşillenme her tarafı sardı. Giray abinin yönlendirmeleriyle güvenli adımlarla ilerliyoruz. Şu an için çok şükür herşey yolunda gidiyor. Led aydınlatmadan dolayı fotolar çok güzel çıkmıyor ancak görsel olarak bize çok keyif veriyor.

Ekli dosyayı görüntüle 29303

Ekli dosyayı görüntüle 29304

Hayırlı olsun çok güzel bir akvaryum sorunsuz bir akvaryum olur umarm

Son durum nedir uzun zamandır resim göremiyoruz :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri