Keşfet

A&G pico reef

Ador14

Aktif Üye
Ad Soyad
Adnan
tekrar selam hobici dostlartaşınma sonrası bir süre pico ile yola devam ediyorum(artık nekadar giderse)kurulum : 8 eylültank: 45/45/55(10cm arkada sump dahil ) ps:tunze9004kafamotoru:reef octopusdozaj : GHL doser2aydınlatma: kessil A160Wdalga motoru: MP10QWD
innovativemarine reactor

kum kullanmadım,şimdilik yok ,canlı fiji-endonezya kullandım ,yükseklik için bazısı yapıştırdım ama ilerde dizaynı komple değiştiriceğim  
clear.png
tank nerdeyse doldu ama sallanan mercan eklemesi olucak birde acan ve blasto.balık olarak şuan mandarin ve fridmani var,,güzel bir s boy angel aldım hemde yem alıyordu ama direk acan lara vurmaya başladı bende çıkardım,2-3 balık+shrimp eklemesi daha olucak.fotolar:

Ekli dosyayı görüntüle 39678

Ekli dosyayı görüntüle 39677

Ekli dosyayı görüntüle 39679

Ekli dosyayı görüntüle 39680

Ekli dosyayı görüntüle 39681

Ekli dosyayı görüntüle 39682

Ekli dosyayı görüntüle 39683

Ekli dosyayı görüntüle 39684

Moderatör tarafında düzenlendi:
Shimmer effect fotolardan belli, ufak ama çok canlı bir görüntü, devamını bekliyoruz...

Ps ile dozaj hortumları arası cihaz ne acaba?

bir de Kessil 160w sizce 60*60 bir alanı aydınlatır mı? Destek amaçlı tek başına değil, t5 yanı falan...

kısaca etki alanı max kaç cm * kaç cm dir sizce?

Adnan Bey merhaba,

Kurulumunuz hayırlı olsun. Ben de nano akvaryumumda Kessil kullanıyorum ve çok memnunum, sudaki ışık kırılmaları çok güzel ve göz alıcı. 

Sizin akvaryuma "pico" demek biraz haksızlık olur, nano sınırlarını bile zorluyor zira. Hoş büyük akvaryumdan sonra bu küçük gelmiştir size ama benim nano akvaryumumun neredeyse 2 katı, "pico" diye adlandırdığım 15 lt'lik akvaryumumun ise yaklaşık 8 katı hacme sahip. 

Tekrar hayırlı olsun. 

Saygılarımla,

Feza Hokkacı 

Adnan Bey merhaba,

Kurulumunuz hayırlı olsun. Ben de nano akvaryumumda Kessil kullanıyorum ve çok memnunum, sudaki ışık kırılmaları çok güzel ve göz alıcı. 

Sizin akvaryuma "pico" demek biraz haksızlık olur, nano sınırlarını bile zorluyor zira. Hoş büyük akvaryumdan sonra bu küçük gelmiştir size ama benim nano akvaryumun neredeyse 2 katı, "pico" diye adlandırdığım 15 lt'lik akvaryumun ise yaklaşık 8 katı hacme sahip. 

Tekrar hayırlı olsun. 

Saygılarımla,

Feza Hokkacı 
teşekkürler :)   son derin ölçü tankımdan sonra bu bana pico geliyor :)  piskolojikmidir nedir :)  

Hayirli olsun adnan abi, fotolari ne ile cektin ledde benm cok kotu cikiyor :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayirli olsun adnan abi, fotolari ne ile cektin ledde benm cok kotu cikiyor :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler hakan, fotoyu canon la çektim:18-55 mm,süper lens değil normalde macro lazım ama şimdilk idare ediyor,,ledin beyaz ayarını yükselt çekerken birde iso ya dikkat et,düşürmen lazım

Adnan bey, gayet başarılı bir nano...

Ekipman seçim olsun görsellik olsun seçimler tam yerinde 

Uzunsoluklu başarılı ve sorunsuz bir nano olarak devam etmesi dileklerimle 

Adnan bey, gayet başarılı bir nano...

Ekipman seçim olsun görsellik olsun seçimler tam yerinde 

Uzunsoluklu başarılı ve sorunsuz bir nano olarak devam etmesi dileklerimle 
teşekkürler :)

Shimmer effect fotolardan belli, ufak ama çok canlı bir görüntü, devamını bekliyoruz...

Ps ile dozaj hortumları arası cihaz ne acaba?

bir de Kessil 160w sizce 60*60 bir alanı aydınlatır mı? Destek amaçlı tek başına değil, t5 yanı falan...

kısaca etki alanı max kaç cm * kaç cm dir sizce?
ps ie dozaj hortumu arasında reaktör var,,kessil 160w yeter 60*60 için tabi yanında t5 ile süper olur..

ps ie dozaj hortumu arasında reaktör var,,kessil 160w yeter 60*60 için tabi yanında t5 ile süper olur..
Çok ufak bir reaktör, daha önce görmediğimden merak ettim marka ne acaba?

ben de 75*75 kare tankımda 1*150 w mavi metal ve 4*24w t5 kullanıyorum, başta metali iptal edip yerine bir Kessil düşündüm ama sonra metal lambanın özellikle plate formu mercanlar üzerine etkisini çok sevdiğimden ( tam tabak formunda büyümeleri, girinti çıkıntı yok) , tümüne ilave polyp ve renkleri parlatacak bir ilave olarak düşünüyorum, A160 W modeli o yüzden sordum, sizdeki, A150 w nun Tuna blue ya tekabül eden rengi galiba ayar olarak...

Çok ufak bir reaktör, daha önce görmediğimden merak ettim marka ne acaba?

ben de 75*75 kare tankımda 1*150 w mavi metal ve 4*24w t5 kullanıyorum, başta metali iptal edip yerine bir Kessil düşündüm ama sonra metal lambanın özellikle plate formu mercanlar üzerine etkisini çok sevdiğimden ( tam tabak formunda büyümeleri, girinti çıkıntı yok) , tümüne ilave polyp ve renkleri parlatacak bir ilave olarak düşünüyorum, A160 W modeli o yüzden sordum, sizdeki, A150 w nun Tuna blue ya tekabül eden rengi galiba ayar olarak...
reactor innovativemarine nin,,desktop picolar nanolar için,,3 boyu var,,kessil in 150w isini hiç görmedim yorum yapamam,, metalin platelerde büyümeye verdiği etkiyi kessil yakalarmı bilemem.

biraz güncelleme yapalım :)  kaya dizaynı tipik bir A&G reef formatında fiji brunch ile değişti,endonezyalar çıktı,içersi ferahladı,tabiki tank geri sardı ama buhafta bir bidon reeflower maşallah tam antibiyotik boşalttım,hemen toparlama geldi,şuana kadar aldığım mercanlardan lobo ömrünün sonuna gelmek üzere , :(   hala direniyor,,onun dışında problem yok,dizaynda bir tık değişiklik sonra genel foto oluşur :)  

Ekli dosyayı görüntüle 40251

Ekli dosyayı görüntüle 40249

Ekli dosyayı görüntüle 40252

Abi sen kac universite bitirmis adamsin isini bilirsin sen :)

Adnan bey merhaba

lobo da sorun kısmi erime ile mi başladı sonrasında küçülüp beyazlama ile devam mı etti.

Adnan bey merhaba

lobo da sorun kısmi erime ile mi başladı sonrasında küçülüp beyazlama ile devam mı etti.
iskeleti çıkmaya başaldı,,yerini değiştirdim,,led e yakın duruyordu,aşağıda şimdi

Konu görüntüleyen kullanıcılar