Keşfet

A&G pico reef

iskeleti çıkmaya başaldı,,yerini değiştirdim,,led e yakın duruyordu,aşağıda şimdi
Ben de aynı şeyi söyleyecektim kendi büyesinde barındırdığı simbiyotik algler yani zooxanthellas larını kaybettiklerinde malesef ölüyorlar bu  1 ayda da olabiliyor 2 ayda sürebiliyor bu bağlamda led lerde ki fatonlar canlıyı daha zor duruma sokuyor 

siz gerekli işlemi yapmışsınız zaten

canlı için enerji verici bazı şeyler yapılabilir mesela yeni bir ürün olan  aquaforest af enegy denenebilir ve build, kürü gibi. Başarılı sonuçlar aldığım olmuştur

Keyifli hobiler

saygılarımla

Ben de aynı şeyi söyleyecektim kendi büyesinde barındırdığı simbiyotik algler yani zooxanthellas larını kaybettiklerinde malesef ölüyorlar bu  1 ayda da olabiliyor 2 ayda sürebiliyor bu bağlamda led lerde ki fatonlar canlıyı daha zor duruma sokuyor 

siz gerekli işlemi yapmışsınız zaten

canlı için enerji verici bazı şeyler yapılabilir mesela yeni bir ürün olan  aquaforest af enegy denenebilir ve build, kürü gibi. Başarılı sonuçlar aldığım olmuştur

Keyifli hobiler

saygılarımla
saolun :)  takviye yapıcağım ama henüz ürün almadım,aquaforesti çok duyuyorum,bakıcaz çaresine...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aydınlatma güzelmiş Türkiye den mi temiz ettiniz yurt dışı mı?

Maşallah nat geo yu bırakıp sizi izleme devam edicem [emoji4] Saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maşallah nat geo yu bırakıp sizi izleme devam edicem
emoji4.png
Saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
teşekkürler

hazır yazmışken ,foto ile  güncelleme yapalım: elegance c&blenny brothers :)   :

Ekli dosyayı görüntüle 40407

Konu görüntüleyen kullanıcılar