Arkadaşlar akvaryumumu kuralı yaklaşık 1 ay oluyor.. Herşey çok iyi gidiyordu.. Dİatom süreci başladı ve yaklaşık 1 haftadır hızlı bir şekilde ilerliyor.. Çözüm olarak 10 tane conch ekledim.. Suyum dönem dönem oldukça bulanmakta. Ne yaptıysam o tertemiz haline döndüremiyorum.
tank: 200x55x60
Kısacası sorunum diatom ve bulanıklık, ayrıca balıklarımda huzursuza benziyor..
Yakın zamanda bakteri kültürü ekledim. Kaliteli bir yemim yok ama çok iyi yiyiyorlar. Müren olduğu için dondurulmuş karides atıyorum. Yaklaşık 1 haftalık farklı bir tankta erittiğim sudan günde 1 litre ekliyorum buharlaşma oranına göre.. blue tankte beyaz benek oluştu.. Naso da sonradan üzerinde siyah biraz daha büyük benekler oluşmaya başladı. Işık günde 10 saat kadar yanıyor.. Sumpta zeolit, substrat, kaya, ısıtıcı, bioball, elyaf, 1000 lik ps (yetersiz şuanlık elbette) vs.. tuz oranı ph değeri vs değerler normal
bundan kurtulmak için ne yapmalıyım arkadaşlar belliki canlılarda huzursuz?
Ekli dosyayı görüntüle 41312
Ekli dosyayı görüntüle 41313
Ekli dosyayı görüntüle 41314
Ekli dosyayı görüntüle 41315
Ekli dosyayı görüntüle 41316
tank: 200x55x60
Kısacası sorunum diatom ve bulanıklık, ayrıca balıklarımda huzursuza benziyor..
Yakın zamanda bakteri kültürü ekledim. Kaliteli bir yemim yok ama çok iyi yiyiyorlar. Müren olduğu için dondurulmuş karides atıyorum. Yaklaşık 1 haftalık farklı bir tankta erittiğim sudan günde 1 litre ekliyorum buharlaşma oranına göre.. blue tankte beyaz benek oluştu.. Naso da sonradan üzerinde siyah biraz daha büyük benekler oluşmaya başladı. Işık günde 10 saat kadar yanıyor.. Sumpta zeolit, substrat, kaya, ısıtıcı, bioball, elyaf, 1000 lik ps (yetersiz şuanlık elbette) vs.. tuz oranı ph değeri vs değerler normal
bundan kurtulmak için ne yapmalıyım arkadaşlar belliki canlılarda huzursuz?
Ekli dosyayı görüntüle 41312
Ekli dosyayı görüntüle 41313
Ekli dosyayı görüntüle 41314
Ekli dosyayı görüntüle 41315
Ekli dosyayı görüntüle 41316