Keşfet

Acil Pepermint Shrimp

Lucas

Yeni Üye
Ad Soyad
Den Mark
merhabalar, pico reefim için aptasia sorununu yok edecek ufak boy pepermint shrimp arıyorum bir adet.

güncel

güncel

Güncel

Güncel ve güncel. 

Çok acil ve güncel, ödünç bile olsa kabulumdur. Mercanlarımı kaybetmeye başladım aptasialardan dolayı.

Tuğkan Bey bizde var ama mesafede biraz uzak alma veya aldırma şansınız olursa 1 adet ayıralım şu anda elimizde 2 cm lik 3-4 adet olması lazım.

1 adet bir işe yaramıyor aklı9nızda bulunsun bulabiliyorsanız chelmon veya file fish alın

Tuğkan Bey bizde var ama mesafede biraz uzak alma veya aldırma şansınız olursa 1 adet ayıralım şu anda elimizde 2 cm lik 3-4 adet olması lazım.
Merhabalar, aptasialar ile araları nasıl ? Yani gözle görülür şekilde yediklerini gördünüz mü acaba.

1 adet bir işe yaramıyor aklı9nızda bulunsun bulabiliyorsanız chelmon veya file fish alın
Merhabalar, pico reef'im var. 2 taneden fazla koyamam ne yazikki. 

Merhabalar, aptasialar ile araları nasıl ? Yani gözle görülür şekilde yediklerini gördünüz mü acaba.

Merhabalar, pico reef'im var. 2 taneden fazla koyamam ne yazikki. 
Pico reef te olacak olan aptasia ların en iyi çözümü ya kayayı kpmple çıkartacaksınız yada aptasia lı kısmı kıracaksınız daha büyük bir canlı koyma şansınız yok; bu yol en iyisi zira müdahale çok kolay pico reef lerde ama bence bu hobiyi severek yapıyorsanız ki öyledir ben tamamen pico karşıtı birisiyim :)

Akvaryum ölçülerini büyütün derim

exoticmarines metehan abide dün görmüştüm sanırım, bilginize.

Pico reef te olacak olan aptasia ların en iyi çözümü ya kayayı kpmple çıkartacaksınız yada aptasia lı kısmı kıracaksınız daha büyük bir canlı koyma şansınız yok; bu yol en iyisi zira müdahale çok kolay pico reef lerde ama bence bu hobiyi severek yapıyorsanız ki öyledir ben tamamen pico karşıtı birisiyim :)

Akvaryum ölçülerini büyütün derim
Merhabalar, aptasiadan kurtulabilmem için baştan kurulum yapmam lazım size o kadar söyleyeyim :D

Evet senelerdir uğraşmaktayım ve pico hayranı bir insanım. Yani büyük reefte kurdum ama yok pico kadar keyif alamıyorum. 

Merhabalar, aptasiadan kurtulabilmem için baştan kurulum yapmam lazım size o kadar söyleyeyim :D

Evet senelerdir uğraşmaktayım ve pico hayranı bir insanım. Yani büyük reefte kurdum ama yok pico kadar keyif alamıyorum. 
o zaman birisinden ödünç file fish bulun derim bitince geri verirsiniz

Evet, tank ufak olduğu için ödünç riskinede girmem zaten balıkta. Keşke koyabilseydim..

Bu arada acınası durumdan bir kare paylaşayım sizlere.

14lt4sk.jpg

Hiçbişey diyemedim :( anca 4 tane peppermint shriph ile biter bu dert :( ya da baştan kurulum

İşte onlarında aptasiaları yediği kesin değil diyorlar. İki ucu kakalı değnek.

Bu arada o sağ üstteki yoğun aptasialı bölümde 25-30 kafa zoa vardı. Resmen yok ettiler.

ercan ben senden kendim artı anadolu yakasında bi arkadaş için pepermit alıcam eğer arkadaş bayramdan sonra kabul ederse arkadaşla gönderebilirim yada mecidiyeköyden verebilirim 

Konu görüntüleyen kullanıcılar