Keşfet

Altın Başlı Goby

Kumunuzun yapısı nasıl nasıl bir zemine sahipseniz,yani kumu elek gibi ağzına alıp gargara yapmıyorsa yiyecek bir şey bulamıyordur bu durumda endişe etmelisiniz ancak her iki durumdada zor bir balıık olduğunu söyleyebilirim reef için bakılması zor bir balık.

Salim Bey, çok geçmiş olsun. Çekmeyen bilmez. Aktardan alacağınız avakado yaprağı, kiraz sapı, at kuyruğu, altın çiçeği, mısır püskülünü aynı miktarlarda 2 litre suda kaynatıp suyunu gün içinde içiyorsunuz. Bol bolda su içiyorsunuz. 2,5 sene önce Ramazanın ortasından bayramın sonuna kadar alçak sürünmedeydim. Verdiğim detayları önemseyin işinize yarayacak. :)

Elvan Hanım, balığınız bencede zargana gibi olmuş. Beslenmesi için bir formül bulmanız lazım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tekrar geçmiş olsun topikte yazılanları kaçırmışım celallettin bey'in tarifini balık için verdiğini sanmışım allah allah diyorum bende :)

herkese teşekkür ederim celal bey akdardan dediklerinizi aldım aslında avakoda yaprağı için gitmiştim ama o bana hepsini verdi :) kaynatıp içmeye çalışıyom tadı berbat :( ama taş acısından iyidir. dayancaz artık

[SIZE=14pt] [/SIZE]Abi ben bu arada anlamadım goby yaşıyo mu öldü mü :huh:

goby sizlere ömür akvaryumdan ayrıldı

Tekrar selam bendeki sleeper goby nin ikinci kez hayatını kurtardım.Dün sabaha karşı balığı bulamadım. Kayaların arkasını heryeri aradıktan sonra son bir umut sumpa baktım ve balığı sumpta buldum.&0 cm yüksekliğindeki kuleyi ve sumptaki 6500L/h motora kapılma ihtimalini düşününce, bu durum beni ciddi şekilde şaşırttı ve mutlu etti.Bu arada zayıflamış olmasının aksine balık büyümüş gibi geliyor.Bir de bendeki kumda iri taneler de bulunmasına rağmen sürekli solungaçlarından kum attığını gözlemliyorum balığın ciddi şekilde aklime olduğunu tahmin ediyorum .-) ama yem almama durumu kaygılandırıyor.Resimden zayıf çıkmış olabilir mi başka foto eklesem ? :)

senin goby iyi macera atlatmış yıkılmamış :) maşallah diyelimde nazar değmesin

&0cm derken 60cm yazmaya çalışıyordum : - )

[SIZE=14pt] [/SIZE]Bu balık zoru seviyo sanırım :)

:) Belki de .. Bu arada hâla kuru yem almıyor..Ölüm tellallığı yapanlar bu duruma da açıklık getirebilirler umarım .-)

Benim altınbaşda 2 hafta bir şey yemeden durdu. Sonra verdiğim bir çeşit yeme atladı. (marka yazmak yasakmı bilmediğimden yazmıyorum). Şimdi (2 gün sonrada) her türlü yemi almaya başladı. Hemde su üstüne filan çıkıp topluyor..

Böbrek taşı için önerilen taş eşkina balığında bulunur... İnternetten eşkina böbrek taşı diye yazarsanız bilgi bulabilirsiniz..

Herkese saygılar

Konu görüntüleyen kullanıcılar