Keşfet

Aquareef x30; detayları, kullanım modları vs ...

Merhaba. Bende yaşadığım bir problem ile ilgili konu açacaktım ama halihazırda bir konu var burada önce yazmak istedim. Dün bir tanıdığımdan Aquareef nanox2 modelini satın aldım. Fişe taktığımda ledler gayet güzel yanıyor. Kutudaki Reset tuşundan da farklı modlarda geçiş yapabiliyorum. Fakat telefon veya pc ile bağlanamadım. İphone da cihazı bluetooth da hiç göremiyorum. Eşimin android telefonunda bluetooth da cihazı gördüm, şifre 1234 ile bağlandım fakat programa girdiğimde yaptığım hiç bir manuel-efekt değişikliğe cihaz yanıt vermiyor. Bluetooth da bağlantı simgesi de sanki cihaz eşleşmiş ama bağlı değilmiş gibi görünüyor. İşin kötüsü önceki sahibinin ayarladığı gün similasyonu moduna da alamadım. öyle aynı şekilde yanıyor sürekli. Sadece reset tuşu ile değiştirebiliyorum ışık durumunu. Bir bilen varsa danışmak isterim.

Bende de bazen bağlantı kopuyor , cihazı kapat aç yapıyorum ,telefona da wi fi den  tekrar bağlan diyorum düzeliyor . O tip birşey olabilir ( telefonum iphone) 

Bende de bazen bağlantı kopuyor , cihazı kapat aç yapıyorum ,telefona da wi fi den  tekrar bağlan diyorum düzeliyor . O tip birşey olabilir ( telefonum iphone) 
Benim cihazın modelinden mi bilmiyorum önceki sahibi arkadaşım bluetooth ile bağlanacağımı söyledi. Wifi de hiç görünmüyor cihaz. Problemi anlattığımda verdiği tariflere göre yine de yapamadım. Onda gayet düzgün bir şekilde çalışıyordu.

Banada  birebir aynısı oluyor. Bir güncelleme sağlayıp bunu düzeltmeleri gerekir çok kullanışsız oluyor bu şekilde. ... 

Konu görüntüleyen kullanıcılar