Birader
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Erkan Keser
Herkese merhaba!
2 yıl ara verdiğim hobiye nihayet geri dönüş yapıyorum. Daha önceden odamda var olan sistemi sonlandırıp içerisindeki her şeyi elden çıkardım ve sıfırdan, profesyonelce, en ince ayrıntısına kadar tarafımca yapılacak olan hobi odasını tamamen boşalttıktan sonra ilk yaptığım şey duvarları ve tavanı boyamak oldu. Daha sonrasında önceden parke döşediğim zemini sökerek seramik yaptım. Son olarak elektrik tesisatını da döşeyerek an itibariyle odayı sıfırdan başlangıç için tamamen boş ve hazır duruma getirdim. Bu kez emin adımlarla, yavaş yavaş, her şeyin fizibilitesini yaparak yol alacağım. Uzun bir serüven olacak umarım sıkılmazsınız.
Yapılacaklar:
Tüm sistem taşıyıcıları sigma profilden olacak.
1 Adet 160x70x60cm karışık resif akvaryumu
2 Adet 3 bölmeli 90x45x45 üretim akvaryumu (Tuzlu Su)
1 Adet 90x45x45cm balık akvaryumu (Tuzlu Su)
1 Adet 90x45x45cm bitki akvaryumu (Tatlı Su)
8 Adet 60x35x35cm bitki ve balık akvaryumu (Tatlı Su)
*Tuzlu Su filtre sistemi pleksiden olacak tasarımını devam ettiriyorum.
*Tatlı Su filtre sistemi her akvaryum için ayrı dış filtre olacak.
Bunların haricinde ilerleyen zamanda bir mağaza açmayı düşünüyorum kendi kullanımım için üretimini yapacağım bazı parçaları siz değerli hobicilerin beğenisine sunarım.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 yıl ara verdiğim hobiye nihayet geri dönüş yapıyorum. Daha önceden odamda var olan sistemi sonlandırıp içerisindeki her şeyi elden çıkardım ve sıfırdan, profesyonelce, en ince ayrıntısına kadar tarafımca yapılacak olan hobi odasını tamamen boşalttıktan sonra ilk yaptığım şey duvarları ve tavanı boyamak oldu. Daha sonrasında önceden parke döşediğim zemini sökerek seramik yaptım. Son olarak elektrik tesisatını da döşeyerek an itibariyle odayı sıfırdan başlangıç için tamamen boş ve hazır duruma getirdim. Bu kez emin adımlarla, yavaş yavaş, her şeyin fizibilitesini yaparak yol alacağım. Uzun bir serüven olacak umarım sıkılmazsınız.
Yapılacaklar:
Tüm sistem taşıyıcıları sigma profilden olacak.
1 Adet 160x70x60cm karışık resif akvaryumu
2 Adet 3 bölmeli 90x45x45 üretim akvaryumu (Tuzlu Su)
1 Adet 90x45x45cm balık akvaryumu (Tuzlu Su)
1 Adet 90x45x45cm bitki akvaryumu (Tatlı Su)
8 Adet 60x35x35cm bitki ve balık akvaryumu (Tatlı Su)
*Tuzlu Su filtre sistemi pleksiden olacak tasarımını devam ettiriyorum.
*Tatlı Su filtre sistemi her akvaryum için ayrı dış filtre olacak.
Bunların haricinde ilerleyen zamanda bir mağaza açmayı düşünüyorum kendi kullanımım için üretimini yapacağım bazı parçaları siz değerli hobicilerin beğenisine sunarım.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi