Keşfet

Avrupa Standartlarında Hobi Odası

İtina ile jet hızda toparlanılır. Şimdi bunları aşağı indirmesi var son 3 saatim kaldı kanıt bırakmamam lazım.

60772d2e9d3839213c4d9405f955caf0.jpg

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tahminlerime göre son 1 saat. Ne durumdasınız ? Yardıma ihtiyaç var mı ? 

Çok güzel ve keyifli bir başlık. Devamını merakla bekliyorum. 

Kolay gelsin.

Tahminlerime göre son 1 saat. Ne durumdasınız ? Yardıma ihtiyaç var mı ? 
Çok güzel ve keyifli bir başlık. Devamını merakla bekliyorum. 
Kolay gelsin.
Görev tamamlandı delillerin tümü ortadan kaldırıldı [emoji1]

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merakla beklıyorum Proje tamamını sonlanınca 

Para bitti mola verdim [emoji1] dükkanı eve açtım müşteri bekliyorum [emoji12] sigma profiller çok maliyetli ama standardı düşürmek istemiyorum beklicem mecbur.

be77fb2e03681f94c9b7b81e470e7d83.jpg

7105bbf2ff799168d064733d7d0b9ee3.jpg

b0703fa8fbf37f9eb04542aa27059519.jpg

4b37faaef8d5f8c78e8d7675cb09d3e1.jpg

Erkan Keser

Silikon işçiliğin çok iyi. MaaşaAllah diyelim :thumbsup:

Ada stili cam sehpa yapıştırması biraz zor oldu iki güne böldüm yapıştırma işlemini.

e3d53386dec864f6e9f7efd7f2aea3de.jpg

Erkan Keser

Çok güzel bir başlık, umarım yıllar içinde uzun uzun yazılar ve fotoğraflar paylaşırsınız. 

Erkan bey projenizin devamlılığını dilerim. Hobi odası diyerek de biraz mütevazi davranmışsınız. Mevcut bir kaç ticarethanenin de bu oranlarda yerleri var neredeyse. Üretim ve satış yapılabilecek bir yer olmuş. Bende herkes gibi gelişmeleri takip edeceğim. Bu ara da hobi odanıza oksijen girişi var mı bir yerlerden?

Erkan bey projenizin devamlılığını dilerim. Hobi odası diyerek de biraz mütevazi davranmışsınız. Mevcut bir kaç ticarethanenin de bu oranlarda yerleri var neredeyse. Üretim ve satış yapılabilecek bir yer olmuş. Bende herkes gibi gelişmeleri takip edeceğim. Bu ara da hobi odanıza oksijen girişi var mı bir yerlerden?
Son fotoğraflar evin salonundan [emoji1] ayrıca ileride (tahmini en erken 1,5 2 sene içerisinde) niyetim o yönde zaten iş boyutuna gelince hobi odasını canlı stok olarak değerlendireceğim. Depo kısımları havalandırma kanallarıyla havalandırılıyor ayrıca sirkülasyon hızlı olsun diye kanal tipi fan var odada içerdeki havayı dışarı aktarıyor.

Erkan Keser

takip edilebilecek güzel bir başlık. görseli bol ömrü uzun olsun.  :clap:

İnşallah uzun soluklu olur. Hobinin içinde böyle işi büyüten kişiler (sizin gibi ) çokça olmalı diye düşünüyorum.

Yeni kurulumlarda bir gelişme var mı acaba?

Başlangıçta iddialı bir projeydi ama...

Projenin devamını bende merakla bekliyorum. Umarım paylaşımlar devam eder.

Konu görüntüleyen kullanıcılar