Keşfet

Balık Yakalama Kapanı

bence boşuna bu tarz bir şey arayıp para verme akrilikciye git 20 tl akrilikle bu kutunun aynısından yapabilirsin hemde o kadar zor degil 

Benden size baska birtavsiye oyle kutuya falan gerek yok gece ısıklar kapandıktan balıklar uyuduktan sonra hicbirisi kacmıyor ztn sabaha karsı 4 - 5 gibi akvaryumun ısıgını birden acıp kepceyle istediginizi alabilirsiniz tasların arasına girmislerse ufak bi sopayla durterseniz rasgele yuzup biyerde durucaklardır bilincli yuzmuyorlar ztn istediginiz balıgı bu sekilde yakalayabilirsiniz sıkıldıgımdan dolayı dun gece 2 tane damsel cıkarttım akvaryumdan okadar hızlı balık olmalarına ragmen yakalamayı brakın gozle takib etmesi bile zorken gece 5 te ısıkları bi actım kepceyi ustune goturuyorum balıgın umrunda degil 2 snide cıkartıp buyuk plastik plastik bir tursu kurma bidonunu sagdan soldan delip sumpa batırmıstım onun icine attım akvaryumcuma gidene kadar orda takılıcaklar bence cok etkili bi yontem hemde hic ugrasmıyorsunuz kapan gbi yanlıs balık girdi derdide yok :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar