Keşfet

Belesh Mesh :-)

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

Ben Bubble Magus NAC7 kullanıyordum ve mesh çırpıcısı yıpranınca Türkiye' de mesh bulamadığım için galiba 30 küsür TL verip komple yeni mıknatıs almak zorunda kalmıştım :-( Başta Bubble Magus' lar olmak üzere mesh li çırpıcısı olan PS lerde 6 ayda bir falan mesh yıpranıyor ve sonra hiç güzel toplamamaya başlıyor, bu yüzden mesh lerinizi düzenli olarak değiştirin derim.

Fish-street den başka bir şeyler alırken bir tabaka da mesh aldım forumda ihtiyacı olanlara dağıtırım diye, isteyen herkese ücretsiz 2-3 kullanımlık 5 x 5cm gibi parçalar göndereceğim. Lütfen isteyenler bana ÖM den isim, soyisim, adres ve telefon göndersin.

:clap:   :clap:   :clap:

:thumbsup:   :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Eser hocam valla tamda aradığım ürün ben alabilirim bir parti.

bu mesh nac7 nin neresinde oluyor bana denk gelmedi şüphelendim şimdi 

Çırpıcısında oluyor, siyah saç gibi bir şeyler bunlar, böyle dolaşık saça benziyor.

Çırpıcılı skimmer kullananlara dev hizmet :)

Merhaba;

İlk partiyi bugün adreslere gönderiyorum; 9 kişiye gidiyor, 2-3 kullanımlık (kare bloknot kağıdı kadar) gönderiyorum herkese. İsteyenler ÖM ile adres göndersin lütfen, talepler 8-10 tane olunca topluca kesip paketleyip gönderiyorum.

Çok isteyen oldu demek ki mesh bulmak sıkıntılıymış. Fishstreet den alınca 25 küsür TL ye falan geliyor, ucuz bir şey; oradan bir şeyler alırken bir tane de bunlardan koydurtacağım, elimde her zaman olacak, isteyenler ÖM ile her zaman adres gönderebilir. 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eser kardeşim bana da ayırırmısın bundan,gönderim zamanı aynı olur diğerleriyle;uyarmı.

Tamamdır Onur, diğerleriyle beraber göndereceğim mesh ini: Bana 1-2 gün önceden şu gün gönder diye haber verirsen iyi olur çünkü canlıları toplamam lazım akvaryumdan.

Selamlar

Son 10 kişilik falan kaldı. Ücretsiz mesh, iskambil kartı kadar falan 2-3 kullanımlık gönderiyorum herkese...

eser banada 2adet  ayırırmısın

Eser Abi mümkünse bende istiyorum ... saygılar...

Eser abi kaldımı elinde

Okan SAKAL

Ben bunu kendime görev edindim Okan; fishstreet den bir şeyler aldikca bundan da alacagim ve elimde hep olacak :) OM den adres yazarsan gondereyim sana da?

Ben bunu kendime görev edindim Okan; fishstreet den bir şeyler aldikca bundan da alacagim ve elimde hep olacak :) OM den adres yazarsan gondereyim sana da?

Lazım birşeyse bende isterim. :) )

Abi resmen hayat kurtardın :)

Okan SAKAL

Konu görüntüleyen kullanıcılar