Keşfet

Belesh Mesh :-)

OK dir Okan, bugün gönderiyorum. 2-3 kullanımlık iskambil kağıdından büyük kare bir parça olarak gönderiyorum herkese bunları, umarım yeter senin için?

Ali Zafer Bey, PS niz ne marka-model sizin? Çırpıcısı mesh li mi yani böyle siyah dolaşmış saç gibi bir şeyler var mı çırpıcısında? Bu mesh denen şey bu çırpıcılardaki siyah saç gibi şeydir ve yıprandıkça mesela 6 ayda bir falan değiştirilmesi gerekir yoksa PS toplaması düşer.

Hımm benim Ps Buble Magus Curve 7. 

Curve 7 ler iğneli çırpıcılı, yani mesh e gerek yok...

Tüh bu akvaryum işinde ilk defa hediye birşeye sahip olacaktım oda olmadı desenize :)

Kocaeli de ihtiyaci olan varsa nac 7 yedek cirpicisi var sifir verebilirim.

Merhaba;

Ücretsiz gönderiyorum bunları, bana adres detaylarınızı, telefon vb. gönderir misiniz ÖM ile?

Kocaeli de ihtiyaci olan varsa nac 7 yedek cirpicisi var sifir verebilirim.

Merhaba  
ben kullanıyorum nac 7 ve çıpıcısı iyice eskimişti. Ücreti karşılığı almak isterim eğer kimseye vermediyseniz.

iyi akşamlar bende gebze deyim benim Çırpıcı baya eski eger duruyorsa yollarsaniz sevinirim adres güzeller Mahallesi doğan cd no :51/a gebze-kocaeli huseyin cetin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bana bu mesh ler nasıl değiştirilecek diye soruyorsunuz. Açıkçası ben hiç sadece mesh değiştirme yapmadım. NAC7 kullandığım dönemde mıknatısı komple değiştiriyordum belli bir süre geçip de mesh eskiyince çünkü Türkiye'de ayriyeten mesh bulma şansımız yoktu. Şuan hala Türkiye'de ayrı satılan mesh olmadığı için sevabına yurt dışından getirip dağıtıyorum bunları. Bilen biri anlatabilir mi nasıl değiştirilecek benden alınan mesh ler? Bence eskisini çıkarıp yenisini çırpıcının oralara tıkıştırmak lazım, sonra kenarlara fırlayanlar sanırım traş edilip fazlalıklar alınmalı. Böyle mi yapılıyor?

Belki 50 kişiye ücretsiz mesh gönderdim, 2-3 kişicik profilime teşekkür yazdı; max. 10-15 kişi de mesh leri teslim aldıktan sonra ÖM gönderip teşekkür etti. Hadi teşekkür etmiyorsunuz neyse, ama yukarıda bu mesh değiştirme işi nasıl yapılıyor bilenler anlatsın diye sordum ki bilmeyenler öğrensin; ona bile cevap vermemiş kimse be kardeşim; bu kadar da olmaz ki...

Abi Türk milleti işi gorulene kadardır ne diyim bizim milletimiz hep böyle şeyler yüzünden kaybetmek zorundadır

Mesh ücretsiz, günceldir...

eser abı meshlerınden bende ıstıyorum varmı banada :)

İsteyen herkese var, ÖM adres vermeniz yeter.

Teşekkürler Eser. Ben denedim ve değiştirdim ama benimki pasif olan bir ps idi ve o yüzden benim ps ile mesh galiba uyuşmadı. Ama değiştirmek çok kolay meshi arasına alan ve sıkıştıran iki çark var bunlardan bir tanesi çekince çıkıyor. Bunu çekip çıkarttıktan sonra meshinde bir tarafından ortadan silindirin çapında az küçük bir delik açıp burdan meshi taktıktan sonra çıkarttığımız çarkı da yerine tekrar yerleştiriyoruz.

Sagolun tarif için :)

Belesh mesh günceldir. İsteyen herkese gönderebilirim, ÖM adres vermeniz yeter.

Keske beles balik mercan yollasan.

Durumunuz yoksa ve gerçekten istiyorsaniz ilanimdan istediginiz canliyi secebilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar