CMTRN
Yeni Üye
- Ad Soyad
- cemturan
Merhaba arkadaslar 70 x 50 x 50 ana tankimin yaninda birde kucuk bir pico kumaya karar verdim pico 30 x 30 x 35 arkadan sumpludur 2 kg mercan kirigi kullandim normalde picolara ps bulmasi zor olur ama sansima benim piconun sump yeri buyuk oldugu icin ole bir sorunum olmadi hava tasli bir ps kullanicam aydinlatma olarak sunsun ad 200 aldim sifir su kurulum gibi bisi yapim dedim 32 litrenin 30 litresi sifir sudur 2 litreye yakinini diger ana tankimdan asilama amaciyla aldim sistemi 1 hafta bos dondurdum sonra 3 parca canli kaya aldim ana tankdan 11 ci gununde diatomum olustu 3 adet snail 3 adet conch girdim suan bos donuyor baska canli girisi yapmadim ana tankimdan 2 adet es percula mi scooter gobyi picoya tasicam bir adet buble anemon perculalarimin hostudur ayrica 7 8 kafa hairy mushrom olan bi kayami feza abinin hediye etmis oldugu kirmizi alg yosunumu ve buble coralimi ekleyecegim 2 adet cleaner shrimp girisi yapicam biraz zaman gectikdeb sonra yellow watchmen goby dusunuyorum ileride bakalim allah yardimicimiz olsun nanodan sonra picom nasil olucak ara ara resim payalasacagim degerli yorumlarinizi bekliyorum onerilerinizide bekliyorum simdiden tesekkurederim [emoji5]
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cem turan
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cem turan