Keşfet

Bubble Magus Curve9 Ve Nac 66

Sıfır bubble magus curve 9 da kampanya pazarlıksız tek fiyat. 525 tl.

ikinci el nac 66 da kampanya pazarlıksız tek fiyat 350 tl

Bedava, hayırlı satışlar 2 cihazıda 1000 litre ve üzeri tanklarda kullanan ve gayet sağlıklı götüren hobiciler tanıyorum ihtiyacı olan kaçırmasın Bubble magus ps ler hepimizin eski ve kadim dostlarıdır :)

Teşekkürler ederim deniz hayrani.

Curve 9 yarina kadar emre beye rezerve edilmistir.

Ümit bey;

Son zamanlarda forumda oldukça aktif olduğunuzdan ve üslubunuzdan dolayı sizi güvenilir bi insan olarak tanıdım. Bu yüzden bana sizin ilanınızı soran bi arkadaşıma gözün kapalı satın alabilirsin dedim hatta kendisinin ısrarı üzerede siznle ben temasa geçtim. Sıfırı 620 tl olan bi cihaz için 2. eline 450 tl verdi bu arkadaş. Yani bence ne ucuz nede pahalı. Oluru buydu. Sıkıntı çırpıcısında çıktı. Arkadaşım sizi arayıp haber edince falan kişiden aldım, onunla görüş demek sonrada muhattabının siz olduğunu hatırlatınca al çırpıcı yarı yarıya ödeyelim demek ne kadar etik? Şahsım adına çok üzüldüm bunları duyunca. Keşke böyle diyeceğinize alırken iyi kontrol etseydin deseydiniz inanın belki kaba ama daha doğru olurdu.

Ümit bey;

Bu yazımdan sonra aradaki yanlış anlamayı gidermek için alıcıyı aramış ve telafi edeceğini belirtmiş. Kendisine bu güzel davranışı için teşekkür ediyorum. Cihazı bugün canlı gözle gördüm. Çatlak çırpıcısı haricinde sıfıra yakın temizlikte. O çatlak çırpıcıyla bile 4 günde bayağı ii toplamış. Yahu bu curveler beni çok şaşırtıyor :)

Ümit 'te yanlış olmaz , yeter ki konudan haberi olsun.

Curve 9 satıldı mı, duruyor mu halen elinizde ?

Curve 9 lar satildi. Ümit in yerine ben cevap veriyorum.

Nac66 cumartesi gunune kadar enis beye rezervedir.

Bubble magus Nac 66 tekrar güncel

Bubble magus Nac 66 güncel 350 tl

Bubble magus Nac66 güncel

Skimmerlerin hepsi verilmiş tir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri