Cuma günü Deep-nblue dan bir parça xenia sipartiş verdim.Ahmet Emre ile konuştum ve 70 ytl. ye bir parça Xenia satın aldım.Kargo olayının riskli olabileceğini kendiside söyledi ve pazar sabahı erkenden Bursa'dan geçeceklerini istersem bırakabileceklerinden bahsetti.Bende hemen kabul ettim ve banka havalesini gerçekleştirdim.
Cumartesi gecesi beni arayacağını ve ertesi gün Bursa'dan sabah kaçta geçeceklerinin haberini verecekti ama vermedi.Ben unutmuş olabileceğini düşünerek onu aradım , 2 saat sonra haber vereceğim dedi fakat gece saat 12:00 kadar bekledim yine haber yok uyuyup kalmışım.
Pazar günü erkenden kalktım 6:30 gibi ve hala telefonumda ne bir mesaj nede bir çağrı görünce heyecanlandım,acaba deep-nblue yola çıkmışmıdır ve beni aramayı unutmuşmudur diye düşündüm çünkü Ahmet Emre pazar sabahı erkenden yola çıkacaklarını söylemişti.Bende 6:30 da Ahmet Emre'yi aradım,aramaz olaydım.Herhalde adamı ters tarafından uyandırdım ki bir güzel fırça yedim, biz yola çıkınca haber vereceğiz dedi.Bende,eğer pazar günü geçmeyecekseniz beni boşuna evde bekletmeyin dedim programım var dedim oda kesin Bursa'dan geçeceğiz dedi,eh iyi peki dedim telefonu kapattım.
Pazar günü öğlene kadar bekledim haber gelmedi 15:00 gibi telefon çaldı biz Bursa'dan geçemeyeceğiz xeniayı yarın otobüsle yollarız dedi,beynimden vurulmuşa döndüm.Pazar günümü mahfetmişti Ahmet Emre, yinede peki dedim.Bugün pazartesi, şuanda saat 13:00 haber bekliyorum bakalım ne olacak.
Xenia maceram şuanda bu aşamada , Deep-nblue'ya belki umut bağladık ama onlarda fos çıktı.