Konu Sahibi
BURSA Akvaryum
Yeni Üye
- Ad Soyad
- Serhat Gezeroğlu
- Konu Sahibi
Metehan hocam,teklifin için teşekkürederim.Umarım bir gün İstanbula yolum düştüğünde tanışma fırsatımız olur.metehan abi kafaya takılmayacak gibi değil.arkadaş birde üstüne fırça yedim diyor.tamamen rezalet.ben olsam dakka başı ararım özellikle her pazar 06:00'da.madem gönderemiyor bari özür dileyip ödemeyi iade etsinler.birde diğer firmalardan yakınıp duruyorlar forumlarında.
abi herkezi çağırdın bende gelecem ona göre
Dün deep-nblue aradım bir bayan çıktı,konudan bahsettim haberi yokmuş.Ahmet bey nerede diye sordum akvaryum kurulumuna gitti dedi,akşam geldiğinde Ahmet beye bahsederim dedi,peki dedik.
Akşam haber gelmeyince ben Ahmet beyi cepten aradım ama açmadı,bir daha aradım yine açmadı ve bana gülme kırizi geldi
Bildiğiniz gibi xeniamı temin ettim(bahadır arkadaşın hediyesi) artık göndersede olur göndermesede.
Aslında bugün arayıp eğer stres halindeyse ve işleri yoğunsa göndermesine gerek kalmadığını söylemeyi düşünüyorum.Malum otobüs terminaline vermeye gitmes vs. İstanbul trafiğinde büyük problem.
Yada xenia ihtiyacı olan bir arkadaş benim adıma gidip deep-nblue dan alabilir(benim hediyem olsun)
Moderatör tarafında düzenlendi: