Keşfet

Bursa'da Xenia Arıyorum

metehan abi kafaya takılmayacak gibi değil.arkadaş birde üstüne fırça yedim diyor.tamamen rezalet.ben olsam dakka başı ararım özellikle her pazar 06:00'da.madem gönderemiyor bari özür dileyip ödemeyi iade etsinler.birde diğer firmalardan yakınıp duruyorlar forumlarında.

abi herkezi çağırdın bende gelecem ona göre ;)
Metehan hocam,teklifin için teşekkürederim.Umarım bir gün İstanbula yolum düştüğünde tanışma fırsatımız olur.

Dün deep-nblue aradım bir bayan çıktı,konudan bahsettim haberi yokmuş.Ahmet bey nerede diye sordum akvaryum kurulumuna gitti dedi,akşam geldiğinde Ahmet beye bahsederim dedi,peki dedik.

Akşam haber gelmeyince ben Ahmet beyi cepten aradım ama açmadı,bir daha aradım yine açmadı ve bana gülme kırizi geldi :)

Bildiğiniz gibi xeniamı temin ettim(bahadır arkadaşın hediyesi) artık göndersede olur göndermesede.

Aslında bugün arayıp eğer stres halindeyse ve işleri yoğunsa göndermesine gerek kalmadığını söylemeyi düşünüyorum.Malum otobüs terminaline vermeye gitmes vs. İstanbul trafiğinde büyük problem.

Yada xenia ihtiyacı olan bir arkadaş benim adıma gidip deep-nblue dan alabilir(benim hediyem olsun)

Moderatör tarafında düzenlendi:
yorum yapmıyacaktım ama dayanamadım :) 70 ytl yerine 7.000 usd lik alış/veriş yapsaydınız aynı muameleyi görmüydünüz/görürmüydük...

yorum yapmıyacaktım ama dayanamadım :) 70 ytl yerine 7.000 usd lik alış/veriş yapsaydınız aynı muameleyi görmüydünüz/görürmüydük...
Az önce Deep-nblue aradım aynen konuşmayı aktarıyorum

-Ben: Alo,deep and blue mu?

-Bayan sesi:Evet Buyrun(aksanlı bir konuşma sesi ile)

-Ben: Merhaba Ahmet beyi aramıştım.

-Bayan sesi: Ahmet bey yoklar ama bir sanıye ben Barışı çağırayım...Barışş Barışş telefona gel çabuk...

-Barış:Buyrun

-Ben:Ahmet beye 4-5 gün önce xenia sipariş vermiştim,ödemesinide yapmıştım.En son pazartesi otobüsle yollayacağını söylemişti fakat hala yollamadı,xenianın akıbeti hakkında bilgi almak istiyorum.

-Barış:Evet doğrudur fakat Ahmet beyle birlikte dün kuruluma gittik,bugün Ahmet bey bir başka akvaryum kurulumuna daha gitti.Bu sıralar çok yoğun olduğu için unutmuş olabilir.

-Ben:Evet anlıyorum fakat ben dün işyerinizi aramıştım ve bir bayan çıkmıştı.

-Barış:Evet eşi Banu hanım olmalı.

-Ben:Evet olabilir,ben kendisine(yani bayana) durumu dün anlatmıştım ve Ahmet beye ileteceğini söylemişti.

-Barış: Hımm benim haberim yok sanırım unuttu.Bugün Ahmet bey kuruluma gitti ayrıca 2 tane toplantısı var bu sıralar çok yoğun olduğu için ihmale gelmiş olabilir.

-Ben:Anlıyorum,peki nasıl yapacağız.

-Barış:Ben bugün kendi bürosundaki masasına not bırakacağım.Sizin isminiz neydi...

-Ben:Serhat Gezeroğlu,Bursa'dan.

-Barış:S e r h a t (sanırım yazıyor) tamam,ben kendisine ileteceğim.

-Barış:Aksamadan dolayı kusura bakmayın.

-Ben :Bekleyeceğim...

"BOYLESINI GORMEDINIZ, GORMEDILER, GORMEDI..." bahse konu kuruluşun site girişinden alıntıdır... (yorumsuz)

Ahmet Emre mesajında (bugün için) ''Yarın Bursaya kalkan ilk otobüse veririz'' diyor.Şuanda saat 10:10 henüz bir haber yok.

Bekleyeceğiz.

Saat 13:00 Bursa'ya kalkan ilk otobüs sanırım daha erken saatlerde kalkıyor olmalı,henüz bir haber yok.

Bekleyeceğim.

Bugün 24 Nisan saat 13:50 ve ben hala haber bekliyorum.

Anladığım kadarıyla bu firma internet ortamında bir kaç marka isimle arasını iyi tuttuğu sürece genel haliyle etik kurallara sıkı sıkıya bağlı bir firma olarak anılıyor.Kendi forumlarındada aynı hassiyeti gösterip tribünlere oynuyorlar.

Fakat sessiz çoğunluk yani ben ve benim gibi silik isimlere aynı hassasiyeti göstermiyorlar.Akılcı bir yöntem olsa gerek fakat benim gibi madur olanlar için acı tecrübeler bunlar.

Neyse sağlık olsun.
Serhat bey siz böyle konuşmayın hepimiz aynı durumdayız.Akvaryumcu milleti değilmi (arada iyi olanlar elbette var kendilerini ayrı tutuyorum) insana bu şekilde davranıyorlar.Hlede üç beş kuruş iyi para kazanmaya başladılarmı tamam 70 ytl küçümseyip atlamışlar buna benzer bir durumda ben yaşadım ama anlatıp zaten bozuk olan morallaerimizi bozmaya değmez. bu konuda aslında birlik olup bu tarz çalışan yerlere bi yaptırım uygulasak belki bişey yapamayız am en azından bu şekğlde sesimizi duyurup alış verişi keserek birdaha onların ekmek kaynağı olan biz müşterilerine haketmediğimiz muamelelerde bulunmalarına engel oluruz belki.Gerçekden yapılanlara çok üzüldüm.

en azından bu şekğlde sesimizi duyurup alış verişi keserek birdaha onların ekmek kaynağı olan biz müşterilerine haketmediğimiz muamelelerde bulunmalarına engel oluruz belki.Gerçekden yapılanlara çok üzüldüm.
kapısından dahi geçmem.

Kendi forumlarinda verilen cevaplar gercekten cirkinlige kadar variyor ama sasirmadim, gercekten sasirmadim.

Hayatimda mal ve canli almadigim bir yerdi ama ara sira ugrardim yakinlarda isem ve "hadi sunu alayim" derdim simdi artik kapisinin onunden bile gecmem. Insanlardan duyuyordum bazi olaylarin hakkinda ama abartiliyor derdim.

Magduriyetiniz giderelim derken bile yarim agizla deniyor ve "al daha ne istiyorsun, al ve sus " tarzinda soyleniyor. Zaten 70 ytl malin ne kadari maliyet herkes biliyor, gercekten yazik.

Ben olsam ve bu sekilde birini magdur etsem elimde olmadan(ki inanmiyorum ellerinde degildi bu olay !!!), iki kat xenia gonderirim ve parasini geri veririm. Aksine vicdanim el vermez.

Sonunda her bu insanlardan bikmis hobicinin yaptigi- ornekleri cok bol- gibi kendi tuzlu su galerimi acip kendim getirecegim kendi mercanimi, baligimi kimseye muhtac olmadan...

umarim xenialar canli gelir.

Neyse...

"BOYLESINI GORMEDINIZ, GORMEDILER, GORMEDI..." bahse konu kuruluşun site girişinden alıntıdır...
site girişinde konuyu anlatmışlar sanki gerçektende böylesini görmedik :)

FİNAL,

Yoğun çabalarım sonucu amacıma ulaştım ve xeniamı gönderdiler.Muhtemelen bu konuyla ilgili son mesajım(sıktığımın farkındayım),derdimi dinleyen ve beni anlayan herkeze teşekkürler.

Ahmet Emre ile ilk telefon konuşmamızda kendi sitelerinin ana sayfasında ''Showroom dan

Günlük görüntüler'' bölümündeki xenia dan bahsetmiştim,aynen bana şöyle dedi;o şimdi BÜYÜDÜ ve fiyatı 50 dolar(70tl).Dal sayısını sorduğumda oldukça fazla olduğunu ayrıca KAYA üzerinde olduğunu ve öyle yollayacağını söyledi.

Kaya üzerinde büyük bir xenianın hayaliyle 70tl.nin uygun bir fiyat olduğunu düşünerek peki almak istiyorum dedim ve hemen havale çıkardım.

Dün saat 16:25'te xenia elime geçti.Buyrun aşağıda fotoğrafı.

Fotoğrafta görünen beyaz cisim straformdur, xenia(3cm.) mercan kırığına(3cm.) tutunmuş haldedir.

bu tip insanlara yuhhhhh diyorum...

:D :D :D

iyi ki sadece xenia istemişsiniz...

bi de balık isteseniz, lepistes paketleyip gönderirlerdi herhalde..!! :D

tekrar geçmiş olsun diyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hadi gözümüz aydın.bence bu foroğrafıda malum siteye ekleyin.

hepimize geçmiş olsun.

Arkadaşlar artık forumlar sayesinde Türkiyenin bir çok yerinden bu hobiye gönül vermiş insanlar büyük bir çoğunluk ve yaptırım gücüne sahip.Böyle satıcılara mutlaka alış veriş yapmayarak müeyyideler uygulayalım, başımızdan geçen olayları mutlaka paylaşıp bu esnaf bozuntularını tespit edelim.kimse bu muameleyi haketmiyor heleki bizler bu işi hobi olarak yapan insanlar sevdiğimiz varımızı yoğumuzu çok değerli zamanlarımzıı bu işe harcayan insanlar hiç mi hiç haketmiyor.

Burda en üzücü olan haber verilmemesi.Yoksa açarsın telefonu bu bu nedenden gelemiyoruz gönderemiyoruz.Buna kimse bişey demez ama siz tenezül edip ceva vermeyeceksiniz ondan sorna birde posta koyacaksınız.Yok böyle bir şey.

Serhat bey,

Ne oldu malum yer ile xenia isiniz ? Son konuya yazmadiniz, o paraya dalga gecer gibi o canliyi gondermelerini ben hazmademedim sizin yerinize gercekten.

Sitelerine o fotoyu ekleyin diyecegim ama silerler hemen...

yazık :(

buralara geleceğini bilseydim, birtürlü yollardım Bursaya. özür dilerim..

Konu görüntüleyen kullanıcılar