Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynı renk değişiminin tersi bendeki mileoporada da olmuştu. tamamen fıstık yeşili iken şimdi neredeyse tamamen pembe renk aldı. benim değerler düşük olduğu için yeşildi. değerleri iyileştirdikçe gerçek rengini almaya başladı.
Teşekkürler ufak tefek sorunlar var ama bir iki haftadır durum iyi gibi. Çoğu ufak frag çeşit olmasını bende çok seviyorum keşke dahaçok frag bulabilsem. Büyük koloniler oldukca güzel ama hem çok pahalı hemde bence birsürü küçük mercan daha güzel oluyor.
Bir aydır güncelleme yapmıyordum, gectiğimiz ay hafif bir dyno sorunu yaşadım halletmeye çalışırken acrolardan biri dipten beyazlamaya başladı umarım devam etmez.
Şu anki değerler
Tuzluluk 1.025
Kh: 10.5
Ca: 530
Mg: 1400
Maşallah çok güzel canlılar, çok iyi bakmışsınız. Ellerinize sağlık...Buarada küçük koloniler fikrinizide beğendim, daha tatlı bir görüntü verebilir. Tankın tamamını gösteren yakından çekim bir foto alma imkanımızda var mı?
Maşallah, güzel bir gelişim Kaç ay önce size konuk olmuştum hatırlamıyorum ama o zamanki haline bakacak olursak gelişim çok güzel. Eskilerde kalan haline döner inşallah çok yakında :thumbsup:
Teşekkürler bir çok sorun oldu geçmişte yavaş yavaş oturuyor tank 15 ay oldu kuralı sonuçta ve gene dyno başgösterdi bir yarde bir şeyi yanlış yapıyorum ama bulamadım. Sanırım ışıklar çok uzun yanıyor bu sefer biraz kısık kullanacağım. Gelişmeleri yazmaya devam ederim. Tankın tamamını gösteren bir iki resimde eklerim yakında.
Maşallah çok güzel canlılar, çok iyi bakmışsınız. Ellerinize sağlık...Buarada küçük koloniler fikrinizide beğendim, daha tatlı bir görüntü verebilir. Tankın tamamını gösteren yakından çekim bir foto alma imkanımızda var mı?
Canlı yayından kastınızın cidden bu tip bir canlı yayın olacağı aklıma gelmedi açıkçası....Linki açınca yüzümde bir tebessüm oluştu Siz aşmışsınız olayı...Maşallah, çok güzel bir manzara, bayıldım... arty2: :thumbsup:
Ben bunuda tatil için ayarlamıştım zamanında gerçi gördüğüm halde geçen sene kalkıp gelemedim ve döndüğümde durum çok feciydi. Neyse artık daha dikkatliyim işyerinde bile arada bakıyorum bir ikikere apartmanın sigortası attı onu yakaladım gidip bigüzel tüm apartmandakileri fırçaladım şu sigortanın yerini öğrenin artık diye.