Konu Sahibi A AKIN Yeni Üye Katılım 3 Tem 2010 Mesajlar 983 Tepkime puanı 50 Puanları 0 Ad Soyad akın 11 Eki 2014 Konu Sahibi #21 Canlilar alper beye satilmistir ankara GULE GULE BUYUTMENIZ Dilegiyle
A alperdml Yeni Üye Katılım 23 Ara 2013 Mesajlar 101 Tepkime puanı 8 Puanları 0 Ad Soyad alper dumlu 11 Eki 2014 #22 Mükemmel formdaki canlılar ve özenli paketleme için çok teşekkür ederim. Ankaraya yolunuz düşerse beklerim
Mükemmel formdaki canlılar ve özenli paketleme için çok teşekkür ederim. Ankaraya yolunuz düşerse beklerim
Konu Sahibi A AKIN Yeni Üye Katılım 3 Tem 2010 Mesajlar 983 Tepkime puanı 50 Puanları 0 Ad Soyad akın 12 Eki 2014 Konu Sahibi #23 alperdml' Alıntı: Mükemmel formdaki canlılar ve özenli paketleme için çok teşekkür ederim. Ankaraya yolunuz düşerse beklerim Genişletmek için tıkla ... rica ederim canlılar sorunsuz ulaştıysa ne mutlu bana ankaraya sürekli geliyorum desem yeridir ekstrem akvaryuma gidiyorum yolum düştüğünde görüşmek isterim ankarada sizinle
alperdml' Alıntı: Mükemmel formdaki canlılar ve özenli paketleme için çok teşekkür ederim. Ankaraya yolunuz düşerse beklerim Genişletmek için tıkla ... rica ederim canlılar sorunsuz ulaştıysa ne mutlu bana ankaraya sürekli geliyorum desem yeridir ekstrem akvaryuma gidiyorum yolum düştüğünde görüşmek isterim ankarada sizinle
A alperdml Yeni Üye Katılım 23 Ara 2013 Mesajlar 101 Tepkime puanı 8 Puanları 0 Ad Soyad alper dumlu 12 Eki 2014 #24 AKIN' Alıntı: rica ederim canlılar sorunsuz ulaştıysa ne mutlu bana ankaraya sürekli geliyorum desem yeridir ekstrem akvaryuma gidiyorum yolum düştüğünde görüşmek isterim ankarada sizinle Genişletmek için tıkla ... Bi geldiğinizde arayın birlikte gidelim
AKIN' Alıntı: rica ederim canlılar sorunsuz ulaştıysa ne mutlu bana ankaraya sürekli geliyorum desem yeridir ekstrem akvaryuma gidiyorum yolum düştüğünde görüşmek isterim ankarada sizinle Genişletmek için tıkla ... Bi geldiğinizde arayın birlikte gidelim
Konu Sahibi A AKIN Yeni Üye Katılım 3 Tem 2010 Mesajlar 983 Tepkime puanı 50 Puanları 0 Ad Soyad akın 13 Eki 2014 Konu Sahibi #25 alperdml' Alıntı: Bi geldiğinizde arayın birlikte gidelim Genişletmek için tıkla ... geldiğimde arayacağım alper bey
alperdml' Alıntı: Bi geldiğinizde arayın birlikte gidelim Genişletmek için tıkla ... geldiğimde arayacağım alper bey