Uzman16
Yeni Üye
- Ad Soyad
- giray doğrultucu
Çok acil satılık sıfır kutusudna duran malzemeler satılıktır.Deniz akvaryum meceramı başlamadan bitirme kararı aldım.Maddi olarak çok zorlanıyorum.Aldığım 80 lira aylık zaten 2 senede anca akvaryum ps falana alıyordum sonra su,tuz falan çok maddiyat ister bende hiç zarar yapmadan ürünlerimi satıyorum.
1 adet hydor korolia 1000l akıntı motoru
1 adet eheim jager 300 watlık ısıtıcısı
1 adet aquabee 2000/1 sump dönüş pompası.(bu ürünü hakan toğuç beyden aldım 4 ay kullanmış kendisi ben daha kulanamadım.)
Bu ürünlerin hiç birinde bir kusur yoktur hydoru 5 dk denedim küvette gayet iyi,sesiz,Aquabee aynı şekilde oda süper tüm aparatlarıyla birlikte eheim jageride denedim oda çalışıyor.
Fiyatları ise:
60,50,90 ytl dir.Hepsini birlikte satıyorum.KESİNLİKLE AYRI satılmaz.200 ytl tutuyor 190 ytl ye kadar en fazla indirebilirim...Öm atınız
1 adet hydor korolia 1000l akıntı motoru
1 adet eheim jager 300 watlık ısıtıcısı
1 adet aquabee 2000/1 sump dönüş pompası.(bu ürünü hakan toğuç beyden aldım 4 ay kullanmış kendisi ben daha kulanamadım.)
Bu ürünlerin hiç birinde bir kusur yoktur hydoru 5 dk denedim küvette gayet iyi,sesiz,Aquabee aynı şekilde oda süper tüm aparatlarıyla birlikte eheim jageride denedim oda çalışıyor.
Fiyatları ise:
60,50,90 ytl dir.Hepsini birlikte satıyorum.KESİNLİKLE AYRI satılmaz.200 ytl tutuyor 190 ytl ye kadar en fazla indirebilirim...Öm atınız
Moderatör tarafında düzenlendi: