Keşfet

Çok Acill Satılık

Uzman16

Yeni Üye
Ad Soyad
giray doğrultucu
Çok acil satılık sıfır kutusudna duran malzemeler satılıktır.Deniz akvaryum meceramı başlamadan bitirme kararı aldım.Maddi olarak çok zorlanıyorum.Aldığım 80 lira aylık zaten 2 senede anca akvaryum ps falana alıyordum sonra su,tuz falan çok maddiyat ister bende hiç zarar yapmadan ürünlerimi satıyorum.

1 adet hydor korolia 1000l akıntı motoru

1 adet eheim jager 300 watlık ısıtıcısı

1 adet aquabee 2000/1 sump dönüş pompası.(bu ürünü hakan toğuç beyden aldım 4 ay kullanmış kendisi ben daha kulanamadım.)

Bu ürünlerin hiç birinde bir kusur yoktur hydoru 5 dk denedim küvette gayet iyi,sesiz,Aquabee aynı şekilde oda süper tüm aparatlarıyla birlikte eheim jageride denedim oda çalışıyor.

Fiyatları ise:

60,50,90 ytl dir.Hepsini birlikte satıyorum.KESİNLİKLE AYRI satılmaz.200 ytl tutuyor 190 ytl ye kadar en fazla indirebilirim...Öm atınız

Moderatör tarafında düzenlendi:
zaten 3 parça ürün ayrı ayrı bile 2 günde satılabilir malzemeler..

tekrar düşünebilir misiniz :)

Tunç bey;

Eğer kurulu akvaryumum olsa tamam.Satılmasa bile kullana bilirim.Ama şimdi zaten bırakıyorum.Ya elimde kalırsa eğer talep olursa tek satabilirm.

Güncel acil satılıktır.

Arkadaşlar;

Kngiht onlinede item alacağım acil satılıktır...

1 adet hydor korolia 1000l akıntı motoru sadece bunu 50 ytl'ye alabilirim , normalde Deniz Bey'den alacaktım 28eur'a satıyor acilse senin işin görülsün.İlgilenirsen özel mesaj at.

aquabee up 2000/1 sıfırı bildiğim kadarıyla 120 ytl buda sıfıra yakın 80 ytl oldu.

ayrıca eşyaları tek tek satmıyorum.

evet acil ama aldığım fiyattan aşağı çekemem çünkü hiç kulanmadım...

Arkadaşlar fiyatı 185 ytl çektim.Bundan başak fiyat istemeyin ürünleri birkez dahi açıp kullanmadım...

Arkadaşlar en son 150 ytl teklif geldi ama işimi görmüyor bakın ürünlerin sıfır olduğunu hatırlarım ürünleri sadece deneme amaçlı çalıştırdım fiyatı 180 ytl çekiyorum başka indirim kesinlikle yapıyacağım...

Arkadaşlar ürünleri 15 tatil bitmeden satmayı planlıyorum almak isteyen ama fiyatları cazip gelmeyenelr lütfen belirtsin...

Değerli forum üyeleri toplu alım fiyatını 170 liraya çekiyorum bakın zaten bu malzemelre 190 lira verdim 20 lira zarar + kargosuda vardı hepsine tek tek aldım...Lütfen bundan fazla indirim taleb etmeyiniz ürünler sıfırdır...

- Gönderilen ilanlar hakkında yorum göndermeyin. Burası bir satış sitesi değil bu nedenle isteyen istediği fiyata satabilir

Topic tarafımdan kurallar dogrultusunda editlenmiştir.Teşekkürler.

Arkadaşlar fiyatlarımı beğenmediniz acaba?Ürünler sıfır fiyatları en son 160 ytl yapabilirim ancak büyük ihtimal ısıtıcıyı satmaktak vazgeçeçeğim diskus akvaryumu kurabilirim...tekliflerinize açığım...

Arkadaşlar eheim jager 300 watlık ısıtıcıyı satmaktan vazgeçtim.Yazın bitkili diskus akvaryumu kuracağım alalh izin veirse ama diğer ürünlerinde fiyatlarını aşağıya çektim;

Hydor 1000 sıfır kulanılmamış:normal fiyatı 63 ytl ben 50 ytl satıyorum.

Aquabee 2000/1 hakan toğuç beyden aldım kendisi 4 ay kulanmış ben hiç kulanmadım 80 ytl aldım 70 ytl satıyorum bundan 1 ytl aşağı inmem en az 50 ytl zararım var kargosuydu indirimydi lütfen toplu alımlarda fiyata düşme söz konusu olmaz 120 ytl 2 ürünüde veririm...

Günceldir.

Sn fiyatlar babam acıbademde ameliyat olacağı için ağır bir harcama yapacak o yüzden harçlık isteyemem artık babamdan o yüzden fiyatları düşürdüm..

Hydor 1000 :50

aquabee 2000/1 :60 ytl arakdaşlar fiyatlar son mecbur kaldığım için yapıyorum...

Konu görüntüleyen kullanıcılar