Keşfet

Çok Acill Satılık

Tüm arkadaşlarım sağolun.Babam salı günü ameliyat oldu tam 66 dikişi var çok zor bir ameliyat geçirdi şuanda çok ozr durumda torba vs ama atlatmaya çalışıyoruz neyse konuya dönelim ilanım günceldir... 2 ürünü aynı anda alana 100 ytl verecem.

Güncel sözüm yok artık!

Güncel.Ürünler suya değmedi ama kulanmaya kulanmaya paslanacak Hydor 40 ytl aquabee 2000/1 50 ytl

Günceldir.Fiyatlarda bir inme söz konusu olmaz artık 65 ytl aldım ürünü 40 ytl satıyom kulansam tamamda kulanmadım ki

Çok teşekkür ederim bahadır abicim.

Giray Bey Aquabee 2000 için özel mesaj attım. numaram 0554 209 74 38 bi sms atarsanız en kısa sürede alabilirm.

Elimde kaldığından dalga motoru 40 aquabee 2000/1 50 ytldir.Lütfen almayacakalr öm atmasın.

AQUABEEYİ ALDIM.

AQUABEEYİ ALDIM.

Almaktan vazgeçtim giray bey.

Cem bey;

2 kez alıyorum değip almıyorsunuz...Bir dahaki alacağım diğişinizi dikkate almayacağım ürünler satılıktır.Yarın avkaryumcuya götüreceğim alırsa çokkk büyük bir fırsatı kaçırmış olursunuz...

Giray bey kusura bakmayın elimde fazla 1 tane çıktı yoksa bu fırsatı yüzyılda bir bulacağımı biliyorum , özür dilerim .

Güncel pazartesi akvbaryumcuya gişdiyor!

ö.m attım.

Güncel ürünün akvaryumcuya teslim etmeme az kaldı.

Arkadaşlar size tuhaf gelebnilir parayı ancak karggo yahut mektup aracılığı işle alabilirim.Yakınımmın banka hesabını alamam.Telle konuşmayı sevmem lütfen bunları okuyarak ö.m atınız aquline(bursa) abime beni sorabilirsiniz ayrıca ürünü hakan toğuç beyden aldım...

Canım kardeşim dediklerin iyi ,hoşta herkez mektupla para gönderecek cesareti kendinde bulmayabilir :)kaybolma yada çalınma ihtimali çok yüksek yani senin anlayacağın posta yoluyla para gönderimi akılcı ve doğru bir yöntem değil ,kargo önerine gelirsek birde kargo parası verilecek sen yada karşı taraftaki alıcı 10 yada 15 ytl bir ücret minimum ücret ödeyecek ,açıkçası genelde bu tarz alışverişler havale yoluyla yada elden teslim edilerek yapılıyor git bir x bankaya kendi adına bir hesap açtır yada ailen sana bu konuda destek olsun.

[SIZE=14pt] [/SIZE]PTT yolu en mantıklısı bu durumda sanırım.

Bahadır abi ben örnek verdim.Ve 2-3 kerede bu yolla alış-veriş yaptım.Kargo ise en mantıklısı içinde.7 ytl veriyorsun,kaybolma derdi yok eline geliyor...Havalede daha fazla para veriliyor.En kısa sürede eski banka hesabımı tekrar açtıracam yani yeni açtıracam.Ptt hesabını +18 veriyorlarmış :( ah ah az kaldı 18 e :D 2-3 sene sonra bu işleri kendim halledecem.

Konu görüntüleyen kullanıcılar