Keşfet

Conch

teşekürler cihan bey bu arada astralar canavar ama conch kuma gömüldü hiç kıpırdamıyolar abi yaa :(

conchlar kuma gomulur zaten :) cekinmişlerdir biraz tehlıke olmadıgını anlayınca cıkacaklardır kumdan. ayrıca bu canlıların yasam alanı kumdur zaten. buyumek ıcın bıle belırlı sure kum altında kalmaları gerekır.

:thumbsup: çok sağol be abi korktum bi ara hayırlı satışlar heryerde bu canlılar 10 - 15 tl senin yaptığın fedakarlıktır teşekürler....

İbrahim bey canlılar çok sağlıklılar.Tekrar teşekkürler....

geen haftayatıgım 10 gnderımde 2 sınde kayıp yasandıgı ıcın onumuzdekı haftakargolu gondermlerden kacınıyorum. sanırım asırı soguklardan kaynaklanan sıkıntı yasandı. kayıp yasyanlarn zararı ılk fırsatta telafı edılecektr. saygılarımla.

Bugün ufuk bey, halil bey, saadettin bey (ugur Bey) kerem bey, mustafa bey, ve bhadı bey'e gönderimler yapılıyor. saygılarımla.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ibrahim bey bende 15 tl Conch istiyorum mümkünmü saygılar yer ist

Ozel mesajla cevap verdim saygilar

Yeni yilinizi en icten dileklerimle kutlarim saygilarimla alisveris yaptigimiz herkese tesekkur ederim.

Merhaba;

Szie ÖM de atmıştım ama cevap gelmedi. Sizin oralarda Conch harici Turbo Snail, reef uyumlu deniz yıldızı, Deniz Tavşanı, renkli Deniz Kestanesi, Tüp Kurdu vb. pek çok farklı canlı var diye biliyorum deniz akvaryumlarımıza uygun olacak. Onlardan da çıkarıyor musunuz dalışlarınızda?

Eser Atalas

Hayir sadece conch ve snail var

Snail Turbo Snail, değil mi? Huniye benzeyenlerden mi yoksa biraz daha basık olanlardan mı? Kışın bunları kargoyla gönderince sorun oluyor mu, özellikle snail ları?

ibrahim bey benım canılıları kargoya verdinizmi

Yarinki sevkiyatta cikiyor,saygilar

Nasıl kaçırmışım bu konuyu tüh :)

Kargoyu nereden alıyoruz acaba adresemi geliyor yoksa otogardanmı?

satışlar hala devam ediyormu?

selam,

toplamda 10-15 ad icin nasıl satın alabilirim?

Konu görüntüleyen kullanıcılar