Keşfet

DENİZ AKVARYUMU KURMAYA KARAR VERDİM

Akvaryumun için hazirlayacagın suyun Tds değerinin 0 olması gerekir yani bunun için forumda Sponsor olan Zatek firmasından destek al ....
Hocam bu forum çok ıssız en iyisi kendim bişeyler yapim 2 gün oldu yazan eden yok 

dostum forumda call center yok maalesef anında cevap verilemiyor , yukarıda size bir çok öneri verilmiş , kum mercan alayım mı diye sordunuz .... size söylediğim yeni başlayanlar bölümünü dikkatlice okudunuz mu ? orada hemen mercan alın diyor mu ? ... bu hobi aceleye gelmez sonu hüsran olur , konuları dikkatlice okuyun notlar alın 

dostum forumda call center yok maalesef anında cevap verilemiyor , yukarıda size bir çok öneri verilmiş , kum mercan alayım mı diye sordunuz .... size söylediğim yeni başlayanlar bölümünü dikkatlice okudunuz mu ? orada hemen mercan alın diyor mu ? ... bu hobi aceleye gelmez sonu hüsran olur , konuları dikkatlice okuyun notlar alın 
Okudum hatta oraya da konu açtım :)

Ben 2 Palyaço 1 yellow tang beslemeye karar verdim

Tamam hocam sabırlı olacam merak etmeyin :)

Buralarda yeni biri olarak merakla takipteyim öğreneceğim çok şey var yorulmadan sonuna kadar devam edebilsem bari

bende seninle aynı durumdayım kardeşim ,3-5 aydır araştırma yapıyorum sitede daha adım atamadım.Umarım sağlıklı bir sistem kurmayı başarırız :thumbsup:

Arkadaşlar heyacanınızı çok iyi anlıyorum kendimden biliyorum o yüzden burda size bilgi veren kişilerin acele etmeyin sabırla hareket edin demesini lütfen yanlış anlamayın..

çünkü  maddi açıdan en az zararla hem para kaybı hem canlı kaybı olmadan minumum zararla veya hatayla bu sistemi kurmak için  bilgi sahibi olmanız gerekiyor ..

yani hemen kurayım bi palyaço bi yellow birde sağa sola sallanan mercanım olsun diyorsan biraz zaman ..

önce bütçene göre ne yapabilirim hangi boyutlarda tank ve araç gereç alabilirim onu hesapla ona göre malzeme toplarsın

size tavsiyem şu aralar çok tankını bozup parça parça satışa koyan hobici arkadaşlar var çok iyi sıfır durumda ikinci el fiyatında ürünler var bence onları Satılık malzemeler kısmında takip edip bütçenize göre çok iyi parçalar bulursunuz ..

tuzlu su bambaşka bir dünyadır , çok dikkat isteyen biraz masraflı ama seyri keyfi müthiş bir hobidir

sizlere şimdiden kolay gelsin hayırlı olsun diyelim ?

Takıldığınız ne varsa burdan her zaman sorun öğrenin 

Konu görüntüleyen kullanıcılar